ŞOCANTA descoperire dintr-o TOALETĂ PUBLICĂ, care a făcut o femeie să fugă direct la POLIŢIE FOTO

Publicat: Miercuri, 10 Iulie 2013 13:07 // Actualizat: Miercuri, 10 Iulie 2013 13:07 // Sursa: RTV.net

O femeie din America a rămaş şocată, după descoperirea făcută într-o toaletă publică. Astfel, în timp ce se afla cu fetiţa în camera privată, ea a observat cum un bărbat pervers le privea din interiorul fosei septice, prin gaura vasului de toaletă, în timp ce stătea în fecale până la brâu. Bărbatul a fost ulterior arestat şi va petrece un an în închisoare pentru aceste perversiuni.

Un obsedat sexual a coborât în fosa septică a unei toalete publice din Oklahoma pentru a se uita la femei în timp ce acestea erau la baie. Ciudat este faptul că Kenneth Enlow, în vârstă de 52 de ani, a preferat să stea într-un miros insuportabil, cu picioarele în fecale, doar pentr a-şi satisface una dintre cele mai groteşti perversiuni sexuale care există, potrivit The Sun.

Citeşte şi ÎNCĂ UN OBSEDAT ÎN TRAMVAIUL 41. Un tânăr se masturba în faţa călătorilor

Ulterior, bărbatul a fost arestat după ce pompierii au fost chemaţi la faţa locului pentru a-l scoate pe pensionar din toaletă. Ciudatul ar fi continuat să facă acest lucru dacă nu ar fi fost observat de Ambra Reynolds, o mamă care se se afla cu fetiţa sa în camera privată.

"Am observat mişcare, credeam că este un şarpe. M-am uitat mai atent şi am văzut faţa unui bărbat care se uita la mine. Nu este ceva ce ai vrea să vezi atunci când mergi la baie. Am ţipat, mi-am luat fiica şi am fugit", a povestit femeia şocată, adăugând că perversul nu a spus niciun cuvânt atunci când a fost prins.

Citeşte şi Surpriza din baie. A prins un hoţ, după ce l-a găsit în propria toaletă

Enlow a fost dus la spital pentru un control şi apoi a fost arestat, urmând să petrecă un an după gratii pentru ceea ce a făcut.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 aug 01:13
...camera privată, ea a observat cum un bărbat pervers le privea din interiorul fosei septice, prin gaura vasului de toaletă, Citește mai departe… Citeste mai departe ...
13 iul 01:27
... Acest Oops!, vine din partea site-ului RTV.net, prin articolul, dezgustator, al celor de la RTV, am gasit si cateva greseli de ortografie si diacritice. Alina Costache, autoare la...
10 iul 14:51
...spital pentru un control şi apoi a fost arestat, urmând să petrecă un an după gratii pentru ceea ce a făcut. Sursa : RTV.NET ...
1
EUR
4.8396
RON
25 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H