Şocanta descoperire dintr-un GEAMANTAN care plutea pe un râu: Am auzit SUNETE SFÂŞIETOARE din el

Mai multe persoane care se plimbau pe malul unui râu au început să audă sunete ciudate venind dintr-un geamantan care plutea pe apă. După mai multe încercări, un bărbat a reuşit să aducă valiza la mal. Spre surprinderea lui, acolo se afla un pui de pisică extrem de speriat, care a fost la un pas de înec.

09 aug. 2013, 10:00

Trecătorilor nu le-a venit să credă ceea ce au descoperit într-un geamantan care plutea pe un râu din Marea Britanie. Cu toate că au auzit sunete ciudate venind din el, ei nu se aşteptau să găsească un pui de pisică atât de drăgălaş, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Jaf ciudat: O britanică a furat o pisică, dintr-un magazin de animale VIDEO

Nu înţeleg cum poate cineva să închidă o aşa frumuseţe într-un geamantan şi să o arunce în apă. Cred că a fost o experienţă terifiantă. Dar pisica a fost norocoasă de două ori. În primul rând că valiza a plutit şi apoi că a avut noroc să fie auzită de trecători„, a declarat veterinarul care a avut grijă de felină.

Citeşte şi O pisică, reclamată la poliţie pentru că a furat un pui din frigider

Felina vărgată a fost dusă ulterior la un veterinar, udă leoarcă şi tremurând de frică,  dar s-a descoperit că era sănătoasă. În prezent, ea se află în afara oricărui pericol, fiind în aşteptarea unui nou stăpân. Ulterior, mai mulţi martori au povestit că animalul în vârstă de doar două luni a fost aruncat în apă de o femeie blondă, foarte corpolentă, în cursul dimineţii de vineri.