DRAMA unei MAME: Autorităţile au SEDAT-O şi i-au luat bebeluşul DIRECT din PÂNTECE, fără să o anunţe

O femeie din Italia, care se afla la muncă în Marea Britanie, a fost şocată să descopere că autorităţie i-au luat copilul înainte ca acesta să se nască. Astfel, cu ajutorul unui ordin judecătoresc, mai mulţi asistenţi sociali au sedat-o pe femeie, ca apoi doctorii să îi facă cezariană forţată. Ulterior, copilul a fost dat spre adopţie.

01 dec. 2013, 15:43
DRAMA unei MAME: Autorităţile au SEDAT-O şi i-au luat bebeluşul DIRECT din PÂNTECE, fără să o anunţe

Asistenţii sociali spun că au recurs la acest gest după ce mama a rămas gravidă cu toate că suferise de o cădere nervoasă, motiv pentru care ar fi putut să pună viaţa micuţului în pericol. Chiar şi aşa, cazul şocant a creat o problemă internaţională, tânăra mamă cerându-şi copilul înapoi, mai ales că şi terminat tratamentul şi acum duce o viaţă normală, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Îşi bate copilul încă din burtă: Motivul STUPID pentru care o gravidă se loveşte cu ciocanul VIDEO

Incredibil este faptul că mama nu a fost anunţată că va naşte forţat, sub sedative, lucru care a marcat-o. Imediat ce a fost născută, fetiţa a fost dată spre adopţie. În prezent, ea are 15 luni şi este sănătoasă. Femeia a încercat în repetate rânduri să îşi recupereze copilul, mai ales că în prezent şi-a terminat tratamentul şi este sănătoasă, însă autorităţile din Marea Britanie refuză să facă acest lucru.

Citeşte şi Cea mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE FOTOGRAFIE a războiului din Siria. Ce a făcut un SOLDAT pentru o ŢIGARĂ