A mâncat CIUPERCI HALUCINOGENE şi a avut o reacţie care ÎNTRECE orice imaginaţie

Un bărbat de 41 de ani din America a fost găsit dezbrăcat, în faţa unei şcoli, într-o baltă de sânge, după ce a consumat ciuperci halucinogene. Şocant este faptul că el a reuşit să îşi rupă singur penisul, cu propriile mâini, în timp ce se afla sub influenţa substanţelor halucinogene.

26 iun. 2013, 12:21

Bizarul incident a avut loc în cursul zilei de marţi, când un bărbat din Ohio a fost găsit în faţa unei şcoli din Michigan, dezbrăcat şi într-o baltă de sânge, după ce a consumat ciuperci halucinogene şi a avut o serie de reacţii adverse, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Atenţie la ce mănânci. ALIMENTELE care provoacă HALUCINAŢII

Autorităţile au descoperit faptul că el a intrat în şcoală, prin efracţie, după ce a spart un geam şi a dat drumul la alarmă. Cu toate că nu a furat nimic, a fost arestat şi acuzat de intrare prin efracţie, asta după ce a fost dus la spital din cauza rănilor grave suferite în jurul organelor genitale, care ar fi putut să îi fie fatale din cauza pierderilor masive de sânge şi a şocului.

Bărbatul de 41 de ani a fost găsit de poliţişti în timp ce urla şi vorbea prostii, în timp ce se automutila cu propriile sale mâini, rupând bucăţi de ţesut din propriul penis.

Citeşte şi Intoxicaţii cu ciuperci, la Iaşi. O femeie vede pitici, de la ciulamaua halucinogenă

Şi-a mutilat organele genitale cu mâinile goale„, a povestit sergentul de poliţie care l-a găsit pe bărbatul drogat.

Ulterior, după ce şi-a revenit, în timp ce se afla pe patul de spital având răni grave, el a povestit că a consumat ciuperci halucinogene, pentru a se simţi bine, în timp ce se afla în vizită la un prieten.