Şocanta viaţă DUBLĂ a unei MAME: Am o căsătorie fericită mulţumită sexului cu NECUNOSCUŢI

Pentru lumea exterioară, Jeny Linnebank pare să aibă de peste 25 de ani o căsătorie fericită cu soţul ei de profesie contabil.  Cei doi au doi copii, amândoi adulţi. Cu toate acestea, femeia, director de vânzări, duce de peste doi ani o viaţă dublă, având mai multe relaţii sexuale extraconjugale, cu bărbaţi pe care i-a cunsocut pe internet.

01 apr. 2013, 14:37

Jeny pare să fie o femeie de succes care le are pe toate. Are o căsnicie fericită, un loc de muncă bine plătit şi o maşină mare. Mai mult, căsătorită la 25 de ani cu un bărbat de carieră, femeia are doi copii, un băiat şi o fată, ambii majori. În urmă cu patru ani, în timp ce viziona o emisiune televizată care dezbătea nevoia monogamiei într-o căsnicie, ea a simţit că îi lipsea ceva. Uitase ce înseamnă să aibă plăcere în dormitor şi după 25 de ani, ea şi soţul ei făceau sex doar o singură dată pe lună. După aproape doi ani în care şi-a făcut curajul să facă marele pas, Jeny a postat pe internet un mesaj prin care căuta un bărbat apropiat de vârstă cu care să facă sex fără obligaţii. După mai multe căutări, ea l-a găsit pe Phil, un arhitect brunet din Londra. Cu toate că atunci când se întâlnea cu el exista impresia că sunt cei doi sunt doar doi oameni într-o întâlnire de afaceri, legătura lor nu are nicio legătură cu locul de muncă, ci doar cu viaţa lor intimă.

Citeşte şi O PROFESOARĂ căsătorită a făcut sex pe bancheta din spate a unei maşini cu un ELEV DISLEXIC

„Eu şi soţul meu am dezbătut mereu acest subiect şi am ajuns la concluzia că o aventură este benefică, dar niciunul dintre noi nu trebuie să afle despre ce face partenerul. Poate că el a glumit, dar eu am luat acest lucru în serios”, îşi povesteşte viaţa dublă femeia pentru Mirror.

Ea a adăugat faptul că infidelitatea i-a salvat căsnicia. Cu toate că a vorbit cu soţul ei despre lipsa de sex, bărbatul era prea ocupat să îi poată satisface nevoile. Mai mult, datorită faptului că cei doi se înţelegeau bine în cuplu, femeia nu a vrut să divorţeze.

Citeşte şi Povestea tinerei de 21 de ani, CĂSĂTORITĂ cu CINCI fraţi: Mă culc cu ei pe rând FOTO

După o căutare pe internet a descoperit un site de anunţuri matrimoniale unde a început să îşi caute amantul perfect. Ulterior, l-a găsit pe Phil un bărbat de 50 de ani, aflat în aceeaşi situaţie, cu doi copii, căsătorit de 20 de ani. Cei doi s-au întâlnit, au vorbit şi au ajuns să aibă o relaţie ascunsă de aproape doi ani.

În urmă cu doar câteva luni, Jeny şi-a schimbat partenerul, un alt bărbat, de profesie inginer. Femeia ţine să precizeze că este vorba doar de satisfacerea anumitor nevoi, fără romantism sau iubire. În final, ea a spus că această evadare din cotidian a făcut-o mai fericită, iar acest lucru se vede în interiorul căsniciei.

„În fiecare lună ne întâlnim la acelaşi hotel, facem sex, ne îmbrăcam şi fiecare merge pe drumul lui. Totul este fizic şi vorbim foarte puţin între noi. Orice ar crede oamenii, eu sunt o femeie normală cu nevoi normale. Am ales să îmi cunosc amanţii pe internet”, a adăugat Jeny.

Citeşte şi NUNTĂ BIZARĂ. N-o să-ţi vină să crezi cu cine s-a MĂRITAT o femeie de 61 de ani FOTO