Şocantul mesaj al unei FEMEI pe Youtube: Un an în care am fost ABUZATĂ. Ajută-mă, te rog VIDEO

Un film cu numele de "Un an în care am fost abuzată. Ajută-mă, te rog", a făcut furor pe internet, la doar câteva zile de la postare. Cu toate că nimeni nu ştie cu exactitate povestea din spatele acestor fotografii, se pară că imaginile fac parte dintr-o campanie împotriva violenţei domestice şi este realizat de o agenţie din Croaţia.

21 mart. 2013, 18:36
Şocantul mesaj al unei FEMEI pe Youtube: Un an în care am fost ABUZATĂ. Ajută-mă, te rog VIDEO

La doar câteva ore de la încărcarea pe site-ul Youtube, videoclipul postat de utilizatorul „fero061982” a lansat o serie de discuții cu privire la violența în familie și la violențele împotriva femeilor.

Citeşte şi O femeie este bătută cu bestialitate în faţa propriului copil

Mai mult, utilizatorii au dubii cu privire la originile înregistrării numite „O fotografie pe zi, în cel mai rău an de viaţă”. Utilizatorul a creat contul în cursul zilei de duminică, iar filmul a fost postat în cursul zilei de luni. Potrivit cifrelor din numele contului, se pare că este vorba de o femeie născută în luna de iunie, în vârstă de 31 de ani.

Citeşte şi Un malaysian şi-a bătut cu bestialitate fiul şi a postat imaginile pe reţele de socializare VIDEO

La sfârşit, ea postează mesajul „Ajută-mă, nu știu dacă voi aștepta pentru ziua de maine”, alături de o fotografie în care este bătută şi plină de vânătăi. În doar trei zile, producţia a fost vizionată de peste 600.000 de persoane. Multe dintre acestea i-au urat însănătoşire grabnică şi au sfătuit-o să renunţe la bărbatul care o agresează.

Citeşte şi Scene şocante în plină stradă. O tânără de 16 ani este lovită BRUTAL de un necunoscut VIDEO