SOCI 2014. Cele mai FRUMOASE momente ale zilei de sâmbătă, la Olimpiadă GALERIE FOTO

SOCI 2014. Sâmbătă s-au decernat primele cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice de Iarnă, dar spectatorii au fost în priză încă de la ora 7.30 (ora României), când snowboarderii au început calificările întrecerii de slopestyle. Fotografii au fost şi ei pe fază şi au surprins cadre superbe pe parcursul întregii zile.

08 feb. 2014, 19:13

SOCI 2014. Dramă, încleştare, dorinţă de victorie sau durere sunt stări care devin cu atât mai pregnante pe durata unei competiţii cum sunt Jocurile Olimpice. Fiecare competitor încearcă să dea tot ce are mai bun, minutele în care concurează fiind decisive pentru cariera şi faima lui.

Excepţie nu face nici SOCI 2014, Olimpiada care reuneşte la start cei mai buni competitori ai sporturilor de iarnă. Primul campion alimpic al acestei ediţii este americanul Sage Kotsenburg, care a câştigat concursul de slopestyle, din cadrul concursului de snowboard, însă şi mulţi alţi sportivi au reuşit să se remarce într-un fel sau altul, prestaţiile lor fiind imortalizate de instantaneele fotografilor.