SOCI 2014. Farsa care a speriat internetul. Lupul de la Soci trăieşte, de fapt, în Los Angeles

SOCI 2014. Clipul postat pe internet de sportiva americană Kate Hansen, în care apărea un lup care se plimba pe holurile hotelului în care este cazată este un "fake".

21 feb. 2014, 18:42
SOCI 2014. Farsa care a speriat internetul. Lupul de la Soci trăieşte, de fapt, în Los Angeles

SOCI 2014. Un filmuleţ postat joi pe internet a provocat dezbateri aprinse şi a pus într-o lumină proastă organizatorii JO de Iarnă, în el fiind înfăţişat un lup care se plimbă nestin gherit pe holurile unui hotel din Soci, în care sunt cazaţi sportivi participanţi la Olimpiadă.

Vezi şi SOCI 2014, moment INCREDIBIL. Cel mai DRAMATIC finiş din istoria sportului VIDEO

Imaginile au fost postate de sportiva americană Kate Hansen, participantă în proba de sanie, şi au fost preluate de mass-media din întreaga lume, iar prestioasa agenţie AFP a făcut chiar o ştire din asta.

În realitate totul nu a fost de fapt decât o farsă, pusă la cale în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live! de la postul american de televiziune ABC.

Citeşte şi SOCI 2014: Scandal monstru după proba feminină de patinaj artistic

Lupul din imagini se numeşte Rugby, este dresat, iar scenele cu el au fost filmate într-un studio din Los Angeles. Kimmel a explicat în cadrul emisiunii că a apelat la Hansen pentru a-i trimite imagini de pe holurile hotelului şi astfel s-a creat apoi montajul care a stârnit atâtea polemici.

Clipul postat de de Kate Hansen şi montat de ABC

Mărturisirea că totul a fost o farsă