SOCI 2014. Ruşii au văzut 5 cercuri la Ceremonia de Deschidere. Vezi reacţia lui Putin la gafa organizatorilor

SOCI 2014. Spre deosebire de telespectatorii din întreaga lume care au urmărit Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă, ruşii au văzut cinci flori uriaşe care s-au transformat în cele cinci cercuri olimpice. În timp ce oamenii din lumea întreagă priveau înmărmuriţi la gafa tehnică a organizatorilor, pentru ruşii din faţa micilor ecrane spectacolul se derula perfect.

07 feb. 2014, 21:15

SOCI 2014. Potrivit imaginilor difuzate de primul canal al televiziunii ruse (Pervîi Kanal), la începutul Ceremoniei de Deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, fulgii de nea au început să se deschidă, dar unul dintre ei, situat în partea din dreapta sus a rămas blocat. Astfel, emblema olimpică nu a fost refăcută în totalitate, lucru pe care l-au putut constata sute de milioane de telespectatori, din întreaga lume. Numai că telespectatorii ruşi au văzut altceva.

Citeşte şi SOCI 2014. Românii intră în concurs la OLIMPIADA de IARNĂ. Vezi programul zilei de SÂMBĂTĂ

Citeşte şi CARTA JOCURILOR OLIMPICE: Protest amuzant împotriva discriminării de la Soci 2014 VIDEO

În momentul în care fulgul s-a blocat imaginea a fost mutată asupra publicului. După un plan cu publicul, imaginea televiziunii a revenit asupra celor cinci fulgi transformaţi în inele olimpice. Cei 40.000 de spectatori prezenţi în Stadionul Fişt şi telespectatorii care au urmărit ceremonia transmisă prin semnalul internaţional au putut observa însă incidentul tehnic.

Citeşte şi SOCI 2014. S-a aprins FLACĂRA OLIMPICĂ la Soci. JO de IARNĂ au început oficial

În Rusia, transmisia TV a ceremoniei s-a făcut cu un decalaj de aproximativ 15 secunde.

Citeşte şi SOCI 2014. Poza ZILEI la JO de IARNĂ. Un austriac a CĂZUT în nas la Ceremonia de Deschidere FOTO

Fulgii s-au deschis pentru a forma inelele olimpice, dar unul din inele nu a funcţionat„, au precizat organizatorii într-un comunicat. Totodată, fotografii străini au surprins şi reacţia lui Vladimir Putin în momentul incidentului tehnic.