Socrul lui Mihail Bălăşescu a fost arestat în lipsă. Criminalul e dat în urmărire generală

Judecătorii au emis mandat de arestare pe numele lui George Adrian Epaminonda Burghel, fostul socru al politicianului liberal Mihail Bălăşescu. Bărbatul este căutat de cinci zile şi a fost dat în urmărire generală.

09 sept. 2015, 09:36

Principalul suspect al uciderii lui Mihai Bălăşescu a fost arestat în lipsă, judecătorii dând curs astfel solicitării venite din partea procurorilor de la Perchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Mihail Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost gasit mort, vineri seara, într-o locuinta din Bragadiru, judetul Ilfov, iar principalul suspect este George Adrian Epaminonda Burghel, fostul său socru, care încă nu a fost prins de poliţişti.

Citeşte şi Lideri ai PNL, la înmormântarea lui Mihail Bălăşescu: „Nu merita o moarte atât de dramatică, sălbatică” VIDEO

Nu am informații suplimentare, dar sper să fie găsit fostul socru al lui Mihail Bălășescu. După ce dă declaraţii pe larg, vom afla dacă au mai fost și alte persoane sau nu. Să sperăm că va fi dispus să facă declarații astfel încât să iasă la lumină adevărul„, a declarat, pentru România TV, Lidia Cernătescu, avocata lui Mihail Bălăşescu.

Conform concluziilor medico-legale, moartea lui Mihail Bălăşescu a fost violentă şi a survenit în urma asfixiei mecanice prin strangulare. În noaptea de 3 spre 4 septembrie, în timp ce se afla în apartamentul său din oraşul Bragadiru, Burchel l-ar fi lovit de mai multe ori pe fostul său ginere, Mihail Bălăşescu, cu o vază în cap şi l-a sugrumat cu cinci coliere din plastic, acte de violenţă ce au dus la moartea fostului secretar adjunct al PNL.

Citeşte şi Ipoteză şocantă în cazul politicianului ucis de socru. Dezvăluirile avocatei lui Mihail Bălăşescu

Fostul socru al lui Mihail Bălăşescu şi-ar fi recunoscut într-un fel fapta, într-un mesaj transmis unei rude, dar, în acelaşi timp, a spus că nimeni, niciodată, nu va mai auzi de el. Ultima oară el a fost localizat de autorităţi sâmbătă, în judeţul Parhova, după semnalul telefonului mobil, însă de atunci nu se mai ştie nimic de el.