ŞOCUL vieţii: S-a întors acasă şi şi-a găsit soţia în pat cu… A rămas perplex

Harry Pattison, un tanar in varsta de 28 de ani din Marea Britanie, si-a gasit nevasta goala in pat cu eroul orasului, un tanar in varsta de 24 de ani, pe nume Tom Lawlor, soldat in armata britanica, scrie Daily Mail. Tom Lowlor a fost declarat erou de razboi dupa ce si-a pierdut ambele picioare intr-o misiune in Afganistan.

18 dec. 2014, 09:57
ŞOCUL vieţii: S-a întors acasă şi şi-a găsit soţia în pat cu… A rămas perplex

Sotul incornorat a vazut negru in fata ochilor! Nu a mai tinut cont de faptul ca Tom Lawlor este persoana cu dizabilitati si a uitat cu totul de admiratia pe care i-o purta soldatului erou. L-a batut mar pe cel cu care nevasta l-a inselat, mai ales ca fostul soldat nu a mai apucat sa-si puna protezele la picioare, deci era in dezavantaj.

Bombă în showbiz: A recunoscut că l-a înşelat. Replica a fost pe măsură: A înşelat-o cu cea mai bună prietenă

Povestea amantlacului s-a complicat, insa! Sotul incornorat a fost chemat in instanta de catre amant. Comunitatea din care fac parte cei doi s-a impartit in doua tabere: unii ii tin partea barbatului incornorat, in timp ce altii l-au criticat aspru pe sot pentru ca a indraznit sa ia la bataie un veteran de razboi cu ambele picioare amputate.

NEBUNĂ de LEGAT. Metoda prin care o femeie este SIGURĂ că soţul nu o înşală. Ce îi face la ORGANELE GENITALE