Şofer băut, cu bolidul în farmacie

Accident spectaculos joi noapte la Constanţa. Un şofer, rupt de beat, a izbit un alt autoturism şi apoi s-a oprit în geamul unei farmacii. Din fericire în interior nu se aflau clienţi însă cele două farmaciste au tras o sperietură soră cu moartea. Tânăra care conducea maşina lovită a ajuns la spital. Tot acolo a ajuns şi şoferul vinovat, beat criţă după ce a refuzat să sufle în etilotest. La spital a oferit un adevarat spectacol şi puţin a lipsit să nu ia bătaie de la rudele victimei.

12 mai 2017, 05:15
Şofer băut, cu bolidul în farmacie

Un accident s-a produs, joi noapte, la Constanţa, cu puţin înainte de ora 22. Angajatele farmaciei spun că au auzit o bubuitura iar in secunda următoare s-au trezit cu o maşină înăuntru.

Șoferul vinovat a vrut să plece, dar politiştii au reuşit să-l oprească la timp. Bărbatul care a provocat accidentul este un afacerist controversat din Constanţa. El a făcut scandal când poliţiştii au vrut să-i testeze alcoolemia, şi ca să-i impresioneze, le-a fluturat mai multe legitimaţii. Una dintre ele avea pe ea… sigla NATO. A fost dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge.

Potrivit România TV, la spital a ajuns şi tânăra din maşina lovită dar şi părinţii ei care au venit într-un suflet când au auzit ce s-a întâmplat.

După aproape o oră petrecută la urgenţă bărbatul a fost scos de politişti şi dus la sediu pentru audieri. Nu a scăpat uşor de rudele fetei care i-au cerut socoteală pentru ce a făcut.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală, distrugere şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.