Şofer beat a intrat cu maşina într-o casă după ce s-a urcat la volan imediat ce a ieşit de la cârciumă VIDEO

Un şofer beat a intrat cu maşina într-o casă din satul Ramna, judeţul Caraş-Severin. Şoferul, un tânăr de 30 de ani, s-a urcatla volan după ce băuse la cârciuma din sat.

30 nov. 2013, 06:26
Şofer beat a intrat cu maşina într-o casă după ce s-a urcat la volan imediat ce a ieşit de la cârciumă VIDEO

Un şofer beat era să doboare o casă cu maşina. Impactul a fost atât de violent, încât o parte din locuinţă a fost pusă la pământ. Proprietarii au fost îngroziţi când au văzut că pereţii pur şi simplu se prăbuşesc, potrivit Infocs.ro.

Citeşte şi Val de accidente din cauza zăpezii. Un TIR a intrat într-o casă în Dolj VIDEO

Tânărul de 30 de ani s-a urcat la volan după ce băuse bine la cârciuma din sat. Într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a intrat direct într-o casă.

Ne-am pus în pat, ne-am culcat şi dintr-o dată a intrat cu maşina brusc în casă. Aia mică s-a speriat cu fata. A dat dulapul, a dat tot peste ea în pat să o omoare„, a declarat proprietarul casi.

Citeşte şi O femeie din Mehedinţi, lovită pe trecerea de pietoni de o şoferiţă

În urma impactului, şoferul a fost rănit uşor. Bărbatul a încercat chiar să fugă de la locul accidentului, dar proprietarii casei au chemat imediat poliţia. Bărbatul a refuzat să sufle în aparatul etilotest. El a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Tânărul s-a ales cu dosar penal şi permisul suspendat.