Băiat de 16 ani lăsat liber după ce a condus fără permis şi a lovit poliţiştii

Decizie de ultimă oră a procurorilor! Anchetatorii îl lasă liber pe şoferul de 16 ani care a nenorocit un poliţist. Totul după ce teribilistul a sfidat pe toată lumea la ieşirea de la audieri. Fugarul a fost prins după o urmărire cu 17 focuri de armă. 

19 mart. 2016, 10:40
Băiat de 16 ani lăsat liber după ce a condus fără permis şi a lovit poliţiştii

Minorul este scos din arestul central al Poliţiei Capitalei şi dus din nou în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 2. Anchetatorii au decis că adolescentul poate fi cercetat sub control judiciar şi că nu îl vor mai duce în faţa judecătorilor cu mandat de arestare preventivă. Cel mai probabil, acest lucru se întâmplă pentr că este minor, însă vorbim despre nişte acuzaţii foarte grave de ultraj, părăsirea locului accidentului, dar totodată şi de conducere fără permis. 

Baiatul de 16 ani s-a urcat la volan după ce fratele său de 26 de ani băuse şi nu putea să conducă, aşa că l-a pus pe minor în locul său la volan. A urmat însă o cursă nebună pentru că acesta nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi pe o distanţă de 8 kilometri, cei doi au încercat să fugă de poliţie. Au fost trase chiar şi 17 focuri de armă, însă chiar şi asa, băiatul nu a oprit, iar poliţiştului i-a fost rupt piciorul.