ACCIDENT GRAV cu maşina prefecturii Maramureş. Un şofer de senator şi-a pierdut viaţa VIDEO

Un accident mortal a avut loc la Baia Mare, provocat de un şofer care conducea un autoturism al Ministerului de Interne. Acesta a intrat într-o altă maşină, iar în urma impactului a murit pe loc. A băgat în spital şi alte patru persoane din cealaltă maşină. Cazul este cu atât mai grav cu cât şoferul vinovat nu era angajat al Prefecturii, ci al unui senator, iar deocamdată nu se ştie cum de a ajuns să conducă maşina instituţiei.

06 sept. 2013, 07:06
ACCIDENT GRAV cu maşina prefecturii Maramureş. Un şofer de senator şi-a pierdut viaţa VIDEO

Accidentul a avut loc la aproximativ 100 de metri de sediul poliţiei din Baia Mare, potrivit România TV. Şoferul senatorului Liviu Titus Paşca care conducea maşina Prefecturii Maramureş a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un autoturism care circula regulamentar.

„Noi am stat în spate. Circulam pe bulevard şi a venit cu viteză mare şi a intrat direct în noi. Şoferul era beat, mort de beat. A coborât din maşină şi a căzut jos. Nici nu a putut sta în picioare”, a spus un bărbat care se afla în maşina care circula regulamentar.

În urma accidentului, şoferul senatorului a murit şi patru persoane din maşina care circula regulamentar au fost rănite. Două dintre ele se află în stare gravă.

„Din primele cercetări rezultă faptul că accidentul s-a petrecut pe fondul pătrunderii pe contrasens a autovehiculului marca Dacia. Conducatorul autoturismului Audi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul celuilalt conducător auto nu s-a putut efectua testarea întrucat a fost transportat la spital în stare de inconştiienţă”, a declarat inspector principal Grigore Tomoioagă.

La nivelul Prefecturii Maramureş s-a demarat o anchetă pentru a se stabili cine i-a dat şoferului senatorului cheile maşinii.