Şofer din Botoşani prins beat la volan alături de o femeie îmbrăcată sumar. Imagini cum rar îţi este dat să vezi VIDEO

Un conducător auto din Botoşani a fost oprit în trafic de alţi participanţi la trafic din cauza faptului că bărbatul conducea haotic.

04 iun. 2021, 17:30
Şofer din Botoşani prins beat la volan alături de o femeie îmbrăcată sumar. Imagini cum rar îţi este dat să vezi VIDEO

Şofer din Botoşani prins beat la volan. Nu mică le-a fost mirarea celor care l-au oprit să constate că bărbatul abia îşi mai putea ţine capul drept. Acesta era însoţit de o femeie pe jumătate dezbrăcată. Femei îi lipsea complet îmbrăcămintea din partea de jos a corpului, inclusiv lenjeria intimă, semn că aceştia fie se pregăteau să aibă o partidă de sex, fie aceasta deja avusese loc.

Şofer din Botoşani prins beat la volan. Sticla de vodcă, amplasată strategic, lângă schimbătorul de viteze

Imaginile video au fost postate pe grupul de Facebook Radar Iași și au devenit virale. În imagini se poate observa o sticlă de votcă plasată lângă schimbătorul de viteze. Şoferii care l-au oprit l-au rugat să coboare geamul, i-au scos cheile din contact și au sunat la 112. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că bărbatul în vârstă de 62 de ani avea o alcoolemie de 1.28. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Citeste si Ce i-a răspuns Florin Cîțu unui protestatar care l-a confruntat la Baia Mare. La final au făcut pariu pe o bere

Un bărbat beat dirijează circulaţia într-o intersecţie din Botoşani. Individul, nervos pe şoferii care nu-i respectă indicaţiile

Tot în Botoşani, la începutul anului, a avut loc o altă scenă demnă de consemnat. Un bărbat de 42 de ani din Botoșani, aflat în stare de ebrietate, a găsit de cuviinţă să dirijeze traficul într-o intersecție din oraș. Nervos că şoferii îi ignoră indicaţiile, acesta a început să ţipe la ei.

Unul dintre participanţii la trafic a alertat Jandarmeria. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii i-au dat individului o mască de protecţie şi o amendă în valoare de 900 de lei, din care 400 de lei pentru consum de alcool în stradă și tulburarea liniștii publice și 500 de lei pentru că nu a respectat măsurile de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Ulterior, bărbatul a fost dus la sediul Inspectoratului de Jandarmi.

După ce a colindat prin mai multe baruri, un botoșănean de 42 de ani s-a gândit să petreacă câteva momente de relaxare bahică în aer liber. Până aici nimic ieșit din comun și care să contravină legii, doar că sticla de vin din care mai trăgea câte o dușcă (…), precum și încercările de dirijare a traficului rutier în apropierea Stadionului municipal Botoșani, condimentate cu strigăte și injurii prin care își manifesta nepăsarea față de încălcarea multor prevederi legale, l-au determinat pe un cetățean deranjat de atitudinea acestuia să sune la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani și să solicite intervenția unui echipaj de ordine publică”, anunța, la acel moment, Poliția Botoșani.

Citeste si Sticlă cu răvaş, găsită la mormântul Veronicăi Micle. Descoperire importantă, datată de aproape 170 de ani