Şoferiţă beată criţă, scandal cu poliţiştii: „Râzi ca un lache…! Doamna mă-ta e numele de familie” VIDEO

Scene incredibile la un banal filtru al poliţiştilor de la Rutieră. O şoferiţă beată criţă i-a înjurat minute-n şir pe oamenii legii după ce a coborât cu mare greutate din maşină. Recitalul inedit de înjurături a fost surprins în exclusivitate de o echipă România TV.

21 iul. 2016, 06:12
Şoferiţă beată criţă, scandal cu poliţiştii: „Râzi ca un lache…! Doamna mă-ta e numele de familie” VIDEO

O şoferiţă nervoasă a fost oprită de poliţişti în centrul Capitalei. După potopul de înjurături care a ţinut loc de prezentarea actelor, tânăra şoferiţă a trecut la ameninţări.

„Mă p… pe tine! Ia-o la m…! Ia-o! Râzi ca un lache, în p…mea! Vă dau la ştiri pe toţi! Vă dau la ştiri! Vă dau la ştiri! Ştiri! Ştiri! Ştiri! Ştiri! Ştiri! Ştiri! Vă fac de c… Vreau lucrurile şi să plec! Mi-e scârbă! Mi-e scârbă!”, urlă isterică şoferiţa beată.

Etilotestul a fost dat peste cap, indicând o valoare apropiată de coma alcoolică. Poliţiştil s-au chinuit minute bune să-i completeze femeii amenda.

„Daţi-ne numele de familie, prenumele, să vă verificăm! Doamna „mă-ta” e numele de familie! Da, vă rog, daţi-mi amendă triplu! Triplu!!”, îi spune nervoasă fata.