Şoferiţa din Buzău care a lovit cu maşina un poliţist rămâne după gratii. Decizia magistraţilor este definitivă

Șoferița din Buzău care a lovit intenționat un polițist cu mașina rămâne după gratii. Femeie a făcut contestație la decizia arestului preventiv, însă aceasta i-a fost respinsă.

26 aug. 2020, 05:25

Curtea de Apel Ploieşti a respins contestaţia la decizia de arestare emisă pe numele şoferiţei care a intrat cu maşina intenţionat în motocicleta poliţistului din Buzău. Decizia magistraţilor ploieşteni este definitivă şi certifică decizia din 20 august a Tribunalului Buzău, când s-a emis mandatul de arestare pentru 30 de zile.

Soluţia pe scurt a Curţii de Apel Ploieşti: „Respinge ca nefondată contestaţia formulată în temeiul art. 204 C.proc. pen. de inculpata contestatoare: VLĂDESCU ANDA-IOANA împotriva încheierii de şedinţă nr. 43/20 august 2020 pronunţate de Tribunalul Buzău – Judecător de drepturi şi libertăţi. (…) dispune decontarea onorariului cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, în cuantum de 313 lei, din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Prahova – Serviciul de asistenţă juridică. În temeiul art. 275 alin. (2) Cpp obligă pe contestatoarea inculpată la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Examinată şi pronunţată în camera de consiliu, astăzi 25 august 2020„, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Citeşte şi Şoferiţa care a accidentat grav un poliţist din Buzău, declaraţii halucinante în faţa anchetatorilor. De ce a fugit

Evenimentul soldat cu explozia motocicletei de serviciu a poliţistului Adrian Popa a fost filmat de camerele de supraveghere. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, dar a fost prinsă de poliţişti pe DN 1B, pe raza localităţii Dealul Viei.


loading...
Partenerii noștri