Şoferiţa care şi-a ucis nepoata de 13 ani la Petrova era băută, depăşea neregulamentar şi nu purta centură

Şoferiţa care şi-a ucis nepoata de 13 ani la Petrova era băută, depăşea neregulamentar şi nu purta centură.

17 iun. 2019, 09:46
Şoferiţa care şi-a ucis nepoata de 13 ani la Petrova era băută, depăşea neregulamentar şi nu purta centură

O fetiţă de 13 ani a murit duminică seara între Leordina şi Petrova, în Maramureş, în maşina condusă de mătuşa ei, o femeie de 40 de ani, scrie vasiledale.ro. Fratele fetiţei, 10 ani, precum şi o altă femeie aflată în maşină, au suferit răni grave. Alţi doi oameni, din alt autoturism, au fost răniţi.

Citeşte şi Accident tragic în Maramureş! Două femei au murit, iar alte patru persoane au fost rănite grav

Potrivit martorilor, două mașini s-au ciocnit frontal și au fost distruse de impact. Izbitura a avut un efect devastator pentru cei aflați în automobile.

„Mergeam cu mașina din localitate Leordina spre Petrova, la un moment se opresc mașinile din fața mea, pe avarii, mă opresc si eu si vad accidentul. Accident frontal, morți răniți, țipete, într-un cuvânt ,,groază” . Eram aproape, mă gândeam că putea intra masina pe contrasens și să dea in mine, Doamne fereste! Ieși din casă și nu știi dacă te mai întorci.”, a scris un martor la accident, pe Facebook.

Şoferiţa care şi-a ucis nepoata era băută şi depăşea neregulamentar, în plus, nici nu purta centură de siguranţă.

Șoferița decedata, de loc din Ieud, era sub influența alcoolului, fusese vãzutã de catre localnici consumând alcool la carciuma din localitate, iar în portbagaj s-a gasit şi o lada cu sticle cu bere.