Şoferul BMW-ul care a provocat accidentul grav de la Baia Mare va fi cercetat în LIBERTATE. Denisa a murit în această dimineaţă

Şoferul teribilist care a provocat accidentul grav de la Baia Mare va fi cercetat în libertate. În această dimineaţă, Denisa, tânara de doar 20 de ani accidentată în staţia de autobuz, a murit. Iubitul ei, care se afla alături de ea în momentul impactului, este internat în stare gravă la Cluj.

06 iul. 2021, 15:11
Şoferul BMW-ul care a provocat accidentul grav de la Baia Mare va fi cercetat în LIBERTATE. Denisa a murit în această dimineaţă

Şoferul BMW-ul care a provocat accidentul grav într-o staţie de autobuz din zona Vivo Mall din Baia Mare va fi cercetat în libertate. Judecătorii au respins cerere politiştilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a şoferului care a provocat moartea Denisei şi l-a rănit grav pe iubitul ei.

În aceste condiţii, şoferul BMW-ului care a intrat în plin în cei doi iubiţi este acum cercetat pentru ucidere din culpă în stare de liberate, după ce ieri fusese reţinut pentru 24 de ore.

„În urma decesului uneia dintre victimele accidentului rutier produs în data de 3 iulie a.c., pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au continuat urmărirea penală față de suspect sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă prevăzut de art. 196 din Codul Penal și ucidere din culpă prevăzut de art. 192 din Codul Penal”, a anunţat IPJ Maramureş.

Potrivit primelor informaţii, şoferul vinovat nu este la primul accident. Anul trecut el a mai fost implicat într-un incident care s-a soldat cu pagube materiale.

Accidentul cumplit pentru care este cercetat şoferul de BMW s-a petrecut sâmbătă seară. Denisa şi Raul se aflau într-o staţie de autobuz din zona Vivo Mall Baia Mare. Fuseseră la mall şi aşteptau un autobuz care să-i ducă acasă. La un moment dat, cei doi tineri au fost loviţi în plin de un autoturism BMW condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a piedut controlul volanului. Martorii spun că avea viteză foarte mare.

În urma impactului, Denisa a fost aruncată prin sticla stației de autobuz şi i-a fost amputat un picior. Tânăra a ajuns în stare de inconştienţă la spital şi a intrat în comă. Ulterior, în cursul zilei de duminică tânăra a suferit două stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitată. Însă, din păcate, noaptea trecută, la ora 0.35, resuscitarea nu a mai avut efect, fiind declarat decesul Denisei.

Şi iubitul Denisei, Raul Mihai Varga, este în stare foarte gravă şi a fost transferat la o clinică de chirurgie din Cluj-Napoca. El a fost supus unei intervenții chirurgicale extrem de complicate care a durat aproximativ 13 ore.

Prietenii lui Raul fac apel pe Facebook la cunoscuţi să doneze sânge pentru el.

„Bună seară prieteni. Vin cu o rugăminte la voi pentru prietenul meu Raul Mihai Varga. Dacă vreți să ajutați victima accidentului (Varga Raul Mihai) în stația de autobuz de la Vivo. Are foarte mare nevoie de sânge!

Vă rog, dacă aveți o inimă bună și doriți puteți dona la Centrul De Transfuzie Sanguină pe stradă George Coșbuc numărul 20A din Baia Mare”, a scris un prieten de-ai lui Raul.

Mama tânărului rănit spune că fiul ei, aflat în stare gravă, nu va mai putea merge niciodată. Are ambele picioare fracturate.

Șoferul vinovat de producerea accidentului are 20 ani şi este din Buciumi (Maramureș). El a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acesta a mai fost implicat într-un alt accident rutier produs pe DN1C în Buciumi. Atunci trei autoturisme au fost avariate.

Citeşte şi: VIDEO Şoferiţă însărcinată în 20 de săptămâni, ucisă într-un accident rutier. Copilul ei de doar 2 ani este rănit