Şoferul care a provocat accidentul din Constaţa, în care a murit adolescentul de 16 ani, a fost dus din arest la spital

Şoferul care a provocat accidentul de la Constanţa, în care, a murit un adolescent şi au fost rănite cinci persoane, a fost dus, miercuri, din arestul Poliţiei Judeţene la spital, după ce a acuzat probleme de sănătate înainte să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

01 iun. 2016, 11:58
Şoferul care a provocat accidentul din Constaţa, în care a murit adolescentul de 16 ani, a fost dus din arest la spital

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, fusese reţinut, marţi seară, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului. El se afla în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa, iar miercuri urma să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bărbatul a acuzat mai multe probleme de sănătate, a fost consultat de medicul care are în grijă persoanele din arestul preventiv, stabilindu-se că are un puseu de tensiune, scrie news.ro.

Astfel, a fost chemată o ambulanţă, iar bărbatul le-a spus cadrelor medicale să îl doare capul şi are dureri intercostale, cel mai probabil acestea fiind efecte ale accidentului de luni seara.

El a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale.

Luni seara, bărbatul de 27 de ani conducea un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaciu din municipiul Constanţa, iar la un moment dat, el a virat la stânga şi a lovit un autoturism BMW care circula din sens opus.

În urma impactului, autoturismul Mazda s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a maşinii a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni. Şoferul din Mazda a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi a mers acasă, de unde a solicitat o ambulanţă.

Trei persoane din autoturismul Mazda, două în vârstă de 16 ani şi şoferul, au fost rănite. De asemenea, au fost răniţi cei doi bărbaţi aflaţi pe trotuar, toate persoanele rănite fiind transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, unul dintre tinerii de 16 ani a murit la spital, în pofida eforturilor medicilor de a-l resuscita. Patru dintre răniţi au rămas internaţi, trei la Secţia de Chirurgie, iar celălalt la Ortopedie.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului Mazda nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Niciunul dintre cei doi şoferi nu consumase băuturi alcoolice.

Citeşte şi Accident grav la Constanţa. Un adolescent a murit pe loc, iar alţi patru oameni au ajuns în stare gravă la spital VIDEO