Şoferul care a ucis doi copii, un nou dosar pentru un alt accident

Un nou dosar penal pentru individul din Galaţi care a ucis doi copii cu maşina, iar apoi a fugit din ţară. Ivanciu Corcioveiu a fost trimis în judecată pentru un alt accident pe care l-a provocat cu câteva luni înainte. Şi atunci a condus fără permis, a fugit de la locul accidentului şi a influenţat declaraţiile martorilor. În acelaşi dosar este cercetat şi un poliţist care l-ar fi ajutat.

06 mart. 2017, 15:21
Şoferul care a ucis doi copii, un nou dosar pentru un alt accident

6 septembrie 2016. Ziua în care doi copii de 8 şi 9 ani au sfârşit sub roţile maşinii conduse de Ivanciu Corcioveiu. Tânărul s-a urcat la volan şi a provocat o tragedie deşi avea permisul suspendat. Culmea, cu doar câteva luni înainte, pe 20 iunie 2016 a făcut acelaşi lucru. Atunci a fost la un pas să-şi omoare prietenii după ce a derapat şi a ajuns într-un şanţ. Pentru că nu avea permis, a apelat la tot felul de mijloace ca să-i împiedice pe cei cu care era în maşină să declare împotriva lui.

Ba mai mult, poliţistul care a ajuns la faţa locului, anchetat şi el acum în dosar, i-a sugerat lui Corcioveiu să declare că nu el este cel care se afla la volan. Răspunderea şi-a asumat-o vărul ucigaşului, cel care în septembrie 2016 l-a ajutat şi să fugă din ţară, după ce a ucis doi copii.

Iniţial Corcioveiu a ajuns la un acord cu procurorii şi a primit închisoare cu suspendare. Judecătorii însă au respins această pedeapsă şi l-au trimis acum în judecată. Tânărul însă îşi aşteaptă sentinţa în libertate. Asta pentru că, în dosarul în care este cercetat pentru că a omorât copiii a fost pus în libertate, după ce procurorii au uitat să-i prelugească mandatul de arestare.

Vezi si: Maşină înmatriculată în România, implicată într-un accident grav din Ungaria. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite