Şoferul de Touareg care a lovit intenţionat o Dacia Logan pe DN1, arestat preventiv VIDEO

Şoferul care a lovit intenţionat o maşină în zona Băneasa, anul trecut, a fost arestat preventiv. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor după ce s-a şicanat în trafic cu un coleg de serviciu.

11 feb. 2016, 14:56
Şoferul de Touareg care a lovit intenţionat o Dacia Logan pe DN1, arestat preventiv VIDEO

La finele lunii septembrie 2015, o înregistrare publicată pe site-ul TraficTube făcea furori. Şoferul unui VW Touareg era surprins de un alt conducător auto când împingea o Dacia Logan în afara drumului, în zona fântânii Mioriţa din Bucureşti. Accidentul ar fi fost surprins în vară, dar imaginile şocante au fost publicate mai târziu.

În imagini se observă cum un VW Touareg loveşte cu inconştienţă o Dacia Logan, pe care o proiectează în afara şoselei. Un pieton care circula pe trotuar a fost la un pas să fie lovit de maşina scăpată de sub control.

Cinci persoane din Dacia Logan au fost rănite, dar şi un pieton. S-a stabilit ulterior că şoferul Touaregului este controlor de trafic, iar cel al Daciei, angajat al unei companii aeriene. După ce şoferii au declarat că totul a fost fără intenţie, poliţia nu a continuat ancheta şi vinovatul a fost amendat cu 210 lei.

Ulterior, s-a schimbat încadrarea faptei, după o perioadă lungă de timp de la producerea accidentului, care a avut loc în vara lui 2015. Explicaţia oferită de anchetatori este că, în această perioadă, au fost făcute mai multe expertize criminalistice, suspectul fiind chemat la Parchetul Capitalei pentru audieri.