Șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai, la un pas să provoace alt accident, cu o zi înainte de tragedie

Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai, a fost surprins, cu o zi înainte de tragedia de la 2 Mai, în timp ce era pe cale să provoace un alt accident.

20 aug. 2023, 23:44
Șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai, la un pas să provoace alt accident, cu o zi înainte de tragedie

Șoferul de 19 ani care a provocat moartea a doi tineri studenți în localitatea 2 Mai conducea o mașină decapotabilă Mercedes 450 SL, o mașină de colecție, cu care s-a făcut ușor remarcat în trafic.

Citește și: EXCLUSIV – Sicriul sigilat cu trupul neînsuflețit al lui Sebi, tânărul ucis de un șofer drogat în 2 Mai, dus la capelă. Unchiul băiatului: Părinții nu reușesc de ore bune să lege cuvinte, doar își plâng copilul care nu mai este”

Pe un grup de șoferi pasionați de mașini de epocă au apărut informații conform cărora, cu o zi înainte de cumplitul accident de la 2 Mai, Vlad Pascu a fost surprins conducând decapotabila cu o viteză foarte mare.

 

A scăpat ușor vineri, dar sâmbătă, drogat fiind, a spulberat un grup de tineri care se deplasau pe marginea drumului din Vama Veche spre 2 Mai. Doi dintre tinerii loviți de mașina condusă de Vlad Pascu au murit pe loc. Acum familiile celor doi îi conduc pe ultimul drum pe Roberta și pe Sebi.

Citește și: Exclusiv – Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, în 2 Mai: ”Mi-aș fi dorit să am sicriul deschis la copil, să ne luam la revedere de la ea cum trebuie. E sigilat, ne uitam la o poză cu ea și plângem ca proștii. Nu avem nevoie de nimic de la familia șoferului”

Darius Dumitru Bârzan, una dintre victimele șoferului drogat care a scăpat de sub control o mașină Mercedes de colecție și a lovit în plin un grup de tineri în localitatea 2 Mai, a povestit, la România TV, cum s-a petrecut accidentul din 2 Mai.

”În dimineața zilei de ieri eram un grup de opt persoane, eu și încă șapte. Ne-am strâns pentru a serba ziua unui prieten care astăzi a făcut 21 de ani. Noi veneam dinspre Vama Veche spre 2 Mai, unde aveam cazarea. Pe drum, circa 90%, circa 35 de minute pe jos am avut o porțiune pietonală, pe partea pe care a avut loc și accidentul. Mai aveam o porțiune de drum de Drum Național care nu era prevăzută cu trotuar. Partea carosabilă avea o bandă pe stânga, una pe dreapta. Iar pe banda din dreapta, de unde venea și șoferul care i-a ucis pe Roberta și pe Sebastian, era un marcaj continuu care în mod normal un conducător auto nu poate să o atingă sau să treacă de ea.

Apoi acestă persoană a intrat în noi. Noi eram mai răsfirați ca grup. Erau trei băieți în față, care nu au pățit nimic, noi era cinci în spate, tot așa mai răsfirați, dar pe o porțiune foarte mică. Pe noi ne-a lovit cu o viteză foarte mare”, a povestit Darius la România TV.