MĂRTURII EMOŢIONANTE ale şoferilor microbuzului implicat în accident în Ungaria: Am crezut că suntem în iad

Durere mare în trei familii din Galaţi. Trupurile neînsufleţite ale victimelor cumplitului accident din Ungaria au fost aduse acasă. Joi, cei trei oameni care au murit în tragedie vor fi conduşi pe ultimul drum. Cu un picior zdrobit, s-a întors acasă şi şoferul microbuzului groazei, care a făcut mărturisiri emoţionante despre tragedia prin care a trecut.

04 sept. 2013, 06:10
MĂRTURII EMOŢIONANTE ale şoferilor microbuzului implicat în accident în Ungaria: Am crezut că suntem în iad

Familia lui Gheorghe Lungu, una dintre victimele accidentului din Ungaria, este în stare de şoc. Bărbatul de 54 de ani este unul dintre cei trei gălăţeni care au pierit în accidentul din Ungaria, potrivit România TV.

Acasă s-a întors şi şoferul microbuzului românesc. Bărbatul de 45 de ani a povestit iadul prin care a trecut.

„Am simţit o buşitură, ne-a luat şi ne-am trezit în partea cealaltă (…) Când m-am trezit am zis, i-am zis lui Marius, colegul meu, Marius, cred că am avut explozie (…) Am încercat să cobor şi nu puteam, aveam piciorul prins în bord (…) S-auzeau gemete, plânsete. Maşina era deschisă toată, deci a făcut un fel de explozie„, a povestit Vasile Huruianu.

A reuşit să iasă din maşină şi a sărit în ajutorul celorlalţi.

„Am început să scoatem oamenii. Prima dată am scos femeia care a murit, o fată blondă (…) După aceea noi ne-am repezit să scoatem copiii (…) oameni cu picioarele rupte, cu fracturi deschise, cu răni multiple, toată lumea plângea (…) Am avut impresia că suntem în iad undeva„, a mai spus şoferul microbuzului.

Şi celălalt şofer a povestit coşmarul prin care-a trecut.

Am acordat primul ajutor persoanelor din maşină. La care am putut. Pe cei despre care am crezut că sunt în stare mai gravă i-am lăsat acolo să nu fie probleme cu coloana, să facem altceva„, a povestit şi Marius Pintilie, cel de-al doilea şofer, care nu conducea la momentul accidentului.

Trei români au murit şi alţi 18 au fost răniţi în cumplitul accident din Ungaria.