Şoferul suveran din Capitală, arestat preventiv

Este scandal in cazul șoferului suveran de pe strazile Capitalei, după ce a gonit cu un politist agăţat de uşa maşinii. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de ultraj, însă liderii din Poliție cer ca acesta să fie cercetat pentru tentativă de omor

01 iun. 2020, 13:36
Şoferul suveran din Capitală, arestat preventiv

Soferul suveran care le-a spus politistilor ca nu se supune regulilor lumesti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de ultraj după ce a lovit cu masina unul dintre politistii care încercau să-l oprească. Sindicatul Europol cere schimbarea încadrării în tentativă de omor.

Reamintim că un poliţist rutier din Bucureşti a fost accidentat de un şofer care fusese oprit deoarece circula cu viteză. Acesta a refuzat să se legitimeze sau să coboare din maşină. Agentul a încercat să îl scoată din autoturism, dar şoferul a pornit cu poliţistul agăţat de maşină. El a fost oprit după o urmărire de colegii poliţistului şi a fost dus la audieri.

Inițial, conducătorul auto a oprit la semnalele agenților, însă când aceștia i-au cerut actele, șoferul a refuzat, spunând că este „cetățean suveran” și a plecat de pe loc, târând 10 metri unul dintre oamenii legii.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, iar în zona Perla din București, şoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat cu autoturismul în schela montată la un bloc.

Citeşte şi Urmărire ca în filme pe străzile din Bucureşti. Un poliţist a fost lovit cu maşina de şoferul „suveran” VIDEO