Şoferul teribilist, care s-a urcat cu roţile pe două maşini, explicaţie uluitoare despre accident

Explicaţie uimitoare a şoferului-cascador care a provocat două accidente în Capitală. Şoferul, în vârstă de 51 de ani, le-a spus poliţiştilor că i s-a făcut rău la volan, şi din acest motiv s-a urcat pur şi simplu cu maşina peste un alt autoturism in care se aflau o femeie cu un copil. Şoferul a şi fugit apoi de la locul accidentului.

11 mai 2015, 09:38
Şoferul teribilist, care s-a urcat cu roţile pe două maşini, explicaţie uluitoare despre accident

Un şofer teribilist a provocat intenţionat două accidente. Bărbatul s-a urcat efectiv cu roţile pe un alt autoturism care era parcat şi în care se aflau doi copii şi părinţii acestora. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Teribilistul nu s-a oprit aici. Câteva minute mai târziu a provocat un alt accident, de această dată cu victime. El a lovit o maşină în care se afla o mamă cu copilul, acesta din urmă a fost scos din maşină cu ajutorul pompierilor SMURD şi a fost transportat la spital.

Citeşte şi: Urmărire cu FOCURI DE ARMĂ în Suceava. Un şofer beat a fugit de sub nasul poliţiştilor

După acest incident, şoferul inconştient a fost reţinut de poliţişti.

Bărbatul a mărturisit oamenilor legii că la volan i s-a făcut rău şi din această cauză a lovit puternic prima maşină. Şoferul a spus că el avea nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit România TV, şoferul este profesionist cu categoriile B, C, DE.