Şoferul unei firme de salubrizare, strivit de roţile unei autospeciale

Un tânăr de 36 de ani, din Oradea, a murit, marţi, în urma unui accident rutier, după ce a vrut să-şi ajute un coleg într-o intersecţie, fiind prins şi zdrobit sub roţile maşinii acestuia.

03 sept. 2013, 14:33
Şoferul unei firme de salubrizare, strivit de roţile unei autospeciale

Accidentul a avut loc marţi la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Decebal, unde bărbatul de 36 de ani, Petru Buz, încerca să-şi ajute un coleg aflat în faţa sa în coloana din intersecţie, după ce acesta frânase la semaforul de culoare roşie, iar cabina autospecialei de salubritate pe care o conducea a fost rabatată.

În timp ce bărbaţii încercau să repună cabina la loc, autospeciala s-a pus în mişcare, a străbătut intersecţia, a lovit o bordură, a virat brusc spre stânga şi l-a prins sub roţi pe tânărul de 36 de ani, care alergase după maşină ca să o oprească. Pe traiectoria sa, autospeciala, care fusese scoasă din viteză fără să-i fie trasă frâna de mână, a mai tamponat un autoturism oprit la semafor pe sensul opus, iar apoi s-a oprit într-un stâlp.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă bărbatul de 36 de ani suferise leziuni toracice şi abdominale grave, astfel că nu a mai putut fi salvat.