Sofia Vicoveanca declară război operațiilor estetice: „M-ar bate Dumnezeu să intervin la chipul meu”. Cum își menține tenul tânăr la 82 de ani

Sofia Vicoveanca se numără printre interpretele de muzică populară ce nu ar călca niciodată pragul cabinetului medicului estetician. La cei 82 de ani ai săi își întreține tenul prin metode naturale.

31 dec. 2023, 13:27
Sofia Vicoveanca declară război operațiilor estetice: „M-ar bate Dumnezeu să intervin la chipul meu”. Cum își menține tenul tânăr la 82 de ani
Sofia Vicoveanca declară război operațiilor estetice: „M-ar bate Dumnezeu să intervin la chipul meu”. Cum își menține tenul tânăr la 82 de ani

Sofia Vicoveanca este una dintre artistele care se pot lăuda cu un ten curat și strălucitor, însă nu datorită intervențiilor de înfrumusețare, ci doar prin modalități sănătoase. Asta în timp ce multe vedete de la noi din țară, printre care și artiste de muzică populară, trec constant pragul medicilor esteticieni pentru a-și face diverse retușuri.

Citește și: Sofia Vicoveanca, despre experiența artistică trăită cu Ștefan Bănică Jr.: „Ce am pățit în culise. M-a prins de mână și mă strângea”

Sofia Vicoveanca, total ămpotriva operațiilor estetice

Sofia Vicoveanca se numără printre vedetele care exclud din prima posibilitatea de a merge la estetician pentru a arăta bine. Pe lângă faptul că este adepta metodelor naturale pentru un aspect plăcut, aceasta este și foarte credincioasă și consideră că este un păcat să intervină la chipul ei lăsat de la Divinitate.

La cei 82 de ani ai săi, Sofia Vicoveanca recunoaște că nu a apelat la nicio metodă de înfrumusețare nonconformistă, chiar dacă o mare parte din viață și-a petrecut-o pe scenă, machiată și în stres continuu. De asemenea, mărturisește că nici nu are de gând să își facă vreo îmbunătățire, fiind chiar foarte mulțumită de condiția fizică pe care o are la vârsta ei.

„Nu mi-am făcut niciodată intervenții estetice. M-ar bate Dumnezeu să intervin la chipul meu! Am poate și o genă mai bună, de la părinți, folosesc și măști naturiste, dorm, mănânc bine, am grijă de mine, duc un stil de viață sănătos. În plus, mă machiez doar la evenimente, în rest, ies nemachiată pe stradă, nu-mi încarc tenul”, a spus Sovia Vicoveanca, potrivit Playtech.ro.

După mai bine de șase decenii de carieră, Sofia Vicoveanca nu se lasă, ba chiar urcă în continuare pe scenă la fel de volubilă și cu chef de cântat ca în tinerețe. Interpreta de muzică populară încă mai cântă live, de dragul ascultătorilor săi și nu concepe să facă playback cât încă poate să își bucure admiratorii cu vocea sa.

„La 82 de ani, încă mai cânt live, timp de o oră, și încă foarte bine, nu fac playback, chiar dacă uneori sunt și mari emoții. Sunt și zile în care poate că nu ești în cea mai bună formă vocală, ca solist, dar cei din sală nu trebuie să știe nimic despre starea ta. Nu ai voie tu, ca artist, să le strici momentul, trebuie să fie totul perfect!”, a spus artista, conform aceleiași surse.

Citește și: Cum își întreține tenul Sofia Vicoveanca. Artista de 82 de ani își ține ridurile la distanță: „De câțiva ani mă dau asta”