Sofia Vicoveanca, mesaj cutremurător pe Facebook

Publicat: Duminică, 28 August 2016 22:29 // Actualizat: Duminică, 28 August 2016 22:29 // Sursa: romaniatv.net

Sofia Vicoveanca s-a gândit la românii din Italia, atât de încercați în aceste zile, și le-a dedicat o doină.

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Sofia Vicoveanca, s-a gândit la românii plecați în Italia, atât de încercați în aceste zile. Pentru a le mai alina durerea și pentru a arăta că este aproape cu sufletul de ei, Sofia Vicoveanca le-a transmis un mesaj celor care și-au pierdut familia în cutremurul din Italia. „Au plecat în Italia cu toată speranţa, cu gândul de a pune deoparte, de a-şi creşte copiii şi de a-şi ajuta părinţii în anii grei ai bătrâneţii!… Pentru câţiva dintre ei, totul s-a sfârşit acum câteva zile, în cutremurul care le-a secerat vieţile, fără milă! Moartea, când vine, nu întreabă ce naţionalitate ai, în faţa ei toţi suntem egali… Mă rog Tatălui Ceresc să le dea odihnă fără de sfârşit şi să-i primească în Lumina Sa! Iar celor rămaşi acasă, mângâiere şi putere!! În memoria celor pe care moartea i-a smuls prea brusc dintre noi şi ca o alinare pentru cei ce le-au fost apropiaţi, o doină născută dintr-un bocet: „Inimă, pământ glodos”! Eu le sunt alături cu tot sufletul!! Iar voi, dragii mei, toţi cei ce sunteţi departe, Dumnezeu să va aibă în paza Sa, clipă de clipă!,”a scris interpreta pe pagina sa de socializare.

Pe lângă mesaj, Sofia le-a dedicat și o doină cutremurătoare.


Mesajele din partea românilor nu au încetat să apară pe pagina de socializare a interpretei. Cei mai mișcați de doină au fost chiar românii care și în aceste clipe sunt departe de cei dragi.
„Bună ziua, d-na Sofia si va mulțumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase ce le-ați adresat nouă, celor ce trăim departe de cei dragi. Dumnezeu să vă dea multă, multă sănătate și numai bine la toată familia. Vă îmbrățișez cu drag,” a scris una dintre fanele interpretei de muzică populară

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
curemur cutremur Italia Sofia Vicoveanca Sofia Vicoveanca facebook
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7559
RON
22 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H