Soldaţii români au tranşat ina-MICUL. Pregătiri de război contra batalioanelor de kebap, etapa de terasă FOTO

Războiul se află la câteva zeci de kilometri de graniţele României, dar încă nu e suficient de aproape încât să nu le dea soldaţilor şi gradaţilor un răgaz de a lua o gustărică în oraş.

19 mai 2022, 15:05

Un mic, o şaorma, un suc, n-au omorât pe nimeni nici măcar în vreme de război. Şi cum să rezişti tentaţiei de a lua prânzul la o terasă, mai ales într-o superbă zi de mai, indiferent dacă eşti soldat sau ofiţer al armatei române? Îţi vine să bagi arma-n rastel şi să dezertezi pentru un burger. Să te duci glonţ la prima şaormerie şi să te predai sfântului kebap, chiar dacă nu e nici creştineşte făcut, nici sănătos recomandat.

Înainte să vină duşmanul, golim şaormeriile, e prima regulă nescrisă înainte de război. Asaltul de astăzi a fost dat puţin după prânz, în zona Băneasa, când militarii români din forţele NATO au luat prin surprindere grupările profesioniste de arabi ascunşi în spatele uriaşelor rotisoare de pui/vită, înarmaţi cu cuţite fioroase a căror lamă depăşeşte 50 cm. „Lupta” nu a fost nici epică şi nici nu va rămâne în istorie. Soldaţii şi-au luat prada şi şi-au satisfăcut poftele. Acum suntem liniştiţi, forţele noastre şi-au refăcut forţele.

Citeşte şi Ce vor mânca militarii din România în caz de război. Hrana zilnică a unui soldat costă 200 de lei, în timp ce bolnavii din spitale primesc mâncare de 22 de lei

Evenimentul a stârnit totuşi ceva rumoare printre cetăţenii obişnuiţi, neobişnuiţi pe străzi cu un aşa mare număr de soldaţi. Ba chiar unele cetăţene mai curioase din fire au vrut cu tot dinadinsul să afle de ce stau la coadă militarii NATO.