Soldatul ucrainean care şi-a ucis cinci colegi a dezvăluit motivele care l-au împins la crimă. Tânărul nu are nicio remuşcare şi crede că a procedat corect VIDEO

Un videoclip cu interogatoriul lui Artem Ryabchuk, un militar care a ucis 5 persoane în Nipru, a apărut pe canalele Telegram din Ucraina.

28 ian. 2022, 09:58
Soldatul ucrainean care şi-a ucis cinci colegi a dezvăluit motivele care l-au împins la crimă. Tânărul nu are nicio remuşcare şi crede că a procedat corect VIDEO

După interogatoriului criminalului, motivul acțiunilor sale a devenit clar pentru anchetatori. Potrivit procurorului adjunct Iulia Jacik, soldatul Ryabchuk le-a raportat comandanților în urmă cu câteva zile despre bătaia cruntă primită de alt soldat, din partea colegilor săi.

După aceea, a început persecuția lui Ryabchuk de către colegi, în condiţiile în care comandamentul nu a luat nicio măsură după plângerea depusă de acesta.

Drept urmare, Ryabchuk a decis să se ocupe de oponenții săi într-un mod atât de oribil. Mai mult decât atât, militarul nu simte remușcări și crede că a făcut bine răzbunându-se în acest fel.

Momentul atacului în care soldatul a ucis cinci persoane:

Citeşte şi Haos în Ucraina, cinci militari au fost ucişi de un coleg, care a deschis focul în corpul de gardă. Alţi cinci soldaţi se află în stare gravă

”Un membru al Gărzii Naţionale ucrainene a tras focuri de armă cu o puşcă de atac (de tip) Kalaşnikov asupra paznicilor unei fabrici, iar apoi a fugit cu arma. Astfel, cinci persoane au fost ucise, iar alte cinci rănite”, anunţa anterior într-un comunicat Ministerul ucrainean de Interne.

Potrivit poliţiei ucranene, victimele sunt alţi patru militari dincadrul Gărzii Naţionale şi o femeie civilă.

Tragedia a avut loc către ora locală 3.40 (şi ora României), după ce atacatorul a primit arma pentru a face un tur de gardă într-o uzină a grupului Iujmaş, în oraşul Dnipro.

Citeşte şi Atentat în Ucraina, explozia unei bombe plasate într-o maşină a ucis o purtătoare de cuvânt şi un veteran în operaţiuni antiteroriste


loading...
Partenerii noștri