Solistul trupei Fly Project, OPERAT DE URGENŢĂ

Trupa Fly Project şi-a anulat un concert programat în România la începutul acestei săptămâni, deoarece Tudor Ionescu, unul dintre membrii săi, a suferit o operaţie de urgenţă, după ce a fost diagnosticat cu apendicită, informează Mediafax.

22 iun. 2015, 18:01
Solistul trupei Fly Project, OPERAT DE URGENŢĂ

Trupa Fly Project s-a aflat weekendul trecut în Rusia, unde a continuat turneul international „Most Wanted”. Înaintea concertului pe care trebuia să îl susţină, vineri seară, la palatul Kremlin, Tudor Ionescu a început să aibă dureri foarte puternice, dar a rezistat pe tot parcursul show-ului, reuşind să rămână pe scenă până la sfârşit. Apoi, cântăreţul a fost preluat şi dus direct la serviciul de urgenţă al unuia dintre spitalele din Moscova.

După investigaţii amănunţite, medicii ruşi au descoperit că este obligatoriu să fie operat de urgenţă din cauza unei apendicite, pentru a nu i se pune viaţa în pericol.

Tudor Ionescu a optat ca, indiferent de riscurile foarte mari care i-au fost explicate, să revină în ţară şi să se opereze la un spital din Bucuresti, în care să fie pe mâna medicilor români, în care are foarte mare încredere, se mai arată în comunicatul citat.

Tudor Ionescu a fost supus acestei operaţii, iar, în prezent, se află în afara oricărui pericol.

Din cauza acestei probleme de sănătate, trupa Fly Project nu a mai putut ajunge la un concert din România, fixat pentru începutul acestei săptămâni.


loading...
Partenerii noștri