SOLSTIŢIUL DE IARNĂ. Ce a apărut pe cer în cea mai lungă noapte a anului VIDEO

Publicat: Marţi, 22 Decembrie 2015 09:49 // Actualizat: Marţi, 22 Decembrie 2015 10:03 // Sursa: romaniatv.net

SOLSTIŢIUL DE IARNĂ 2015. Noaptea de luni spre marţi a fost cea mai lungă a anului. Mii de oameni s-au strâns la Stonehenge, în Anglia, pentru a sărbători începutul iernii astronomice. O paradă impresionantă a avut loc şi în Toronto, în timp ce în Irlanda, natura a oferit un spectacol impresionant. Aurora boreală a luminat tot cerul.

Mii de oameni au înfruntat gerul la celebrul monument Stonehenge, din Anglia, pentru a vedea cum apune soarele înainte de cea mai lungă noapte a anului. Astrul a strălucit între doi stâlpi ai complexului vechi de circa 4000 de ani.

SOLSTIŢIUL DE IARNĂ 2015 a fost sărbătorit şi la Toronto. Sute de familii au admirat o paradă impresionantă, în centrul oraşului canadian. Aceasta a fost urmată de un spectacol pirotehnic.

SOLSTIŢIU DE IARNĂ: Ce făceau dacii în prima zi de iarnă

În Irlanda, natura a oferit un spectacol grandios. Aurora boreală a luminat cerul.

Ziua de astăzi are opt ore şi 50 de minute, iar noaptea a avut aproape 16 ore. De acum până pe 21 iunie, când soarele va sta cel mai mult pe cer, ziua va creşte treptat.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 dec 10:02
...de oameni s-au strâns la Stonehenge, în Anglia, pentru a sărbători începutul iernii astronomice. Citește mai departe… ...
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H