Soluţia BOMBĂ pregătită de Cosmin Contra pentru meciul cu Spania. „La echipă de club joacă atacant. A dat cinci goluri!”

Cosmin Contra nu se teme de posibilitatea ca George Ţucudean să nu fie prezent la meciurile României cu Spania şi Malta. Selecţionerul are câteva soluţii în minte, ba chiar e gata să facă şi o surpriză totală.

28 aug. 2019, 08:49
Soluţia BOMBĂ pregătită de Cosmin Contra pentru meciul cu Spania. „La echipă de club joacă atacant. A dat cinci goluri!”

Cosmin Contra a dezvăluit că nu a discutat încă cu George Ţucudean, preferând să-l lase pe atacant să se concentreze pe returul cu Slavia Praga, dar selecţionerul are soluţii în cazul în care golgheterul CFR-ului va decide să ia o pauză din cauza problemelor medicale.

Gicu Grozav, „dublă” pentru Kisvarda. Românul are cinci goluri în patru etape din Ungaria

„Există un semn de întrebare. nu am vrut să vorbesc cu el, având în vedere importanţa merciului cu Slavia, nu am vrut să îl deranjez, să îl întreb dacă e adevărat sau nu ce s-a scris în presă. Dacă se întâmplă ce s-a scris în presă (n.r. – că Ţucudean ar vrea să se retragă temporar din fotbal), avem soluţii. E un Andone, e un Puşcaş, e un Keşeru. Grozav joacă atacant la echipa lui şi a marcat 5 goluri”, a spus Contra, la Telekom Sport.