Soluţia lui Dumitru Dragomir pentru fotbalul românesc: Să plece Burleanu, să vină Hagi!

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat, miercuri, că echipa naţională a României are nevoie de un selecţioner român şi l-a nominalizat pe fostul internaţional Gheorghe Hagi, actualul manager tehnic al formaţiei Viitorul Constanţa.

06 sept. 2017, 09:17
Soluţia lui Dumitru Dragomir pentru fotbalul românesc: Să plece Burleanu, să vină Hagi!

Hagi ar trebui să vină la Naţională. Burleanu, afară! Toţi, afară! Mai puţin Puşcaş, Belodedici, cei care au fost mari fotbalişti. Dacă vine Zenga, îl compromite şi pe ăsta. Lumea rămâne cu impresia ultimului meci. Joci cu Danemarca în ultimul meci, îţi dau ăia vreo trei şi gata, trebuie să plece şi ăsta. Trebuie să fie puşi români cărora să le fie ruşine de semenii lor. Nemţii de ce nu au un antrenor român? Italienii, francezii, ei de ce nu au antrenori români? Noi nu stăm prost la capitolul antrenori„, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

Ajuns la 52 de ani, Hagi a mai pregătit echipa României în 2001, timp de şase luni, dar a fost demis după ratarea calificării la Campionatul Mondial din Coreea de Sud şi Japonia.

Reprezentativa României, condusă de tehnicianul german Christoph Daum, a fost învinsă, luni, la Podgorica, cu scorul de 1-0, de către selecţionata Muntenegrului, într-un meci jucat în Grupa E, şi nu mai are şanse de calificare la Campionatul Mondial din Rusia.