„Şomerul”, denunţătorul lui Mircea Negulescu, internat cu forţa la psihiatrie, din ordinul unui procuror VIDEO CU CAMERA ASCUNSĂ

Omul de afaceri Constantin Vlad, poreclit Şomeru', celebrul denunţător al procurorului Mircea Negulescu, zis Portocală, a ajuns sub lacăt, într-un salon al spitalului de psihiatrie Alexandru Obregia. În exclusivitate pentru România TV, Şomeru' spune că a fost internat cu forţa şi că se teme pentru viaţa lui. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.

13 sept. 2017, 20:10
„Şomerul”, denunţătorul lui Mircea Negulescu, internat cu forţa la psihiatrie, din ordinul unui procuror VIDEO CU CAMERA ASCUNSĂ

Chiar în ziua în care Mircea Negulescu s-a prezentat la audieri la ICCJ, Şomeru, cel care l-a denunţat, a simţit din plin replica „sistemului”. El a fost luat pe sus şi dus direct la etajul 4 al spitalului de psihiatrie Alexandru Obregia din Capitală. Potrivit unei înregistrări cu camera ascunsă făcută de România TV, asistenta care s-a ocupat de el spune că Şomeru a fost adus din ordinul unui procuror, lucru care contravine oricărei legi în vigoare.

Citeşte şi Procurorul Negulescu recunoaşte că a făcut dosare politice LA COMANDĂ. Mesaje de IUBIRE către Andreea Cosma

Când s-a făcut ora de vizită, echipa România TV a urcat la etajul 4, fiind condusă la Şomeru, care este internat în rezerva 27, încuiată cu lacătul. „Nu e „de la noi” treaba asta!„, a spus asistenta, la întrebarea reporterului România TV de ce e uşa încuiată.

În ceea ce-l priveşte pe denunţătorul lui Mircea Negulescu, acesta spune că se teme pentru viaţa lui. „M-au adus cu forţa, susţin că sunt nebun!„, spune acesta. El a adăugat că a fost internat din ordinul procurorului Cătălin Lefter.