SONDAJ REFERENDUM FAMILIE. Dezbatere naţională la România TV. Andreea Creţulescu vs Victor Ciutacu. Votul continuă!

Publicat: Luni, 01 Octombrie 2018 17:58 // Actualizat: Marţi, 02 Octombrie 2018 14:19 // Sursa: romaniatv.net

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie va avea loc în 6 şi 7 octombrie. Întrebarea adresată alegătorilor la referendum va fi "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", iar la aceasta alegătorii trebuie să răspundă cu "Da" sau "Nu". În această seară, România TV a organizat , de la ora 20.00 prima dezbatere naţională. Andreea Creţulescu a susţinut tabăra "NU", iar Victor Ciutacu tabăra "DA". Votaţi în sondajul ataşat până pe 8 octombrie.

UPDATE: Votul continuă până pe 8 octombrie, ziua încheierii referendumului.

REFERENDUM FAMILIE. Plenul Senatului, în calitate de for decizional, a adoptat în 11 septembrie proiectul legislativ care îşi propune revizuirea articolului 48 din Constituţie, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent. “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”, se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.

Referendumul privind redefinirea familiei în Constituţie va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu „da“ sau „nu“ va fi: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?“.

În această seară, România TV organizează prima dezbatere naţională. Andreea Creţulescu susţine tabăra "NU", iar Victor Ciutacu tabăra "DA". Votaţi favoriţii până în ziua referendumului.

loading...
15 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 oct 13:16
Răspunde | Votează email 0 email
Maftei Cornelia
Da ,se poate sa ne nimiceasca Dumnezeu, dar nu pentru ca exista LGBT ci pentru ca sunt preoți pedofili si multi dintre ei sunt homosexuali(nu asta ma deranjeaza ca sunt homosexuali dar sa nu mai arunce cu pietre in ceilalți)NU pentru referendum
03 oct 11:19
Răspunde | Votează email 0 email
Dinu
Trebuie sa mergem la Vot,sa votam DA,SA SALVAM ACEASTA NATIE ROMANA,DE LA O CATASTROFA,SA O FACEM PENTRU COPII SI NEPOTII NOSTRII SI PENTRU PASTRAREA CREDINTEI NOASTRE STRAMOSTESTI ORTODOXA.Nu trebuie sa dam ,,satisfactie,, celor care sunt impotriva referendumului,impotriva familiei traditionale,impotriva guvernului psd.!
02 oct 22:53
Răspunde | Votează email -1 email
beniamin
nu stiti ca Dumnezeu a nimicit Sodoma si Gomora din cauza pacatelor homosexualilor ,vreti sa ne nimiceasca si pe noi Dumnezeu?
02 oct 09:59
Răspunde | Votează email 0 email
ada
Cred ca e necesara o definire clara a termenilor femeie, barbat. Femeia este o persoana ...definita genetic prin...Alminteri ajungem la schimbari de sex, transsexuali...Si un referendum clar zadarnic.
01 oct 22:54
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Este cu bataie lunga catre Anul 2100 , care nu se v-a stii ce v-a fi . Probabil cine v-a rezista v-a ramane la Oras , iar multi Oameni , se v-or retrage la Marginea Orasului , Deoarece Totul Are O Limita o Garantie . Ori Generatie de Sacrificiu sa Recontruiasca Orasul , ca Innainte de Anul 1989 , Ori o Necunoastere ce v-a fi , deoarece am Observat , ca la Oras , sunt si Oameni Imprevizibili , ce sunt la Oras , din Afara Orasului , iar Politica v-a fi in Faliment , ce Orasul v-a fi si el in Faliment , deci , Orasul Tine Politica si Populatia , sa Voteze Politica . Deci daca stam cum v-a fi in Anul 2100 la Oras , pe Multi Oameni Viitorul Indepartat v-a fi Surprinzator de Necunoscut , si care v-a da dureri de Cap , ce nu poate fi Gandit in Prezent , ce poate fi in Viitor .
01 oct 22:37
Răspunde | Votează email 0 email
Diana
Trebuie boicotat referendumul asta diversionist, facut in folosul lui Dragnea!
01 oct 22:35
Răspunde | Votează email -1 email
Radu
Asta e un referendum COMPLET INUTIL care nu face decat sa jefuiasca banii bugetului! Casatoria e CLAR definita ca fiind barbat-femeie, nu este nevioe sa mai spunem asta inca odata! BOICOTATI REFERENDUNUL ASTA MAFIOT!
01 oct 22:15
Răspunde | Votează email 1 email
Roman
In cele zece porunci Creatorul spune "Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta, ca sa-ti fie bine si sa traiesti ani multi pe pamant!" Toleranta nu inseamna sa legalizati ce e rau pentru oameni. Spunem DA la referendum, sa se specifice casatoria intre un barbat si o femeie!
01 oct 22:10
Răspunde | Votează email 1 email
petru
Îmi pare rău că am urmărit emisiunea de astăzi. Profesorul sârbt în România mă face să-mi fie ruşine că sunt de aceaşi naţie. Doamna care l-a tratat pe dr. Chirilă cu totală nesimţire, poate are nevoie de clinica de recuperare pe care el a făcut-o în Banat. De Cernea nu mai am ce spune pentru că românii sunt lămuriţi de multă vreme.
01 oct 21:37
Răspunde | Votează email 3 email
Daniel
Daca am accepta casatoria intre doupersoane de acelasi sex, de ce nu am accepta si poligamia si casatoria intre mama si fiu sau tata si fica, intre frati, cu animalele, etc. Practic nu ar mai exista nicio baza pentru a stabili ce e bine si ce e rau
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H