SONDAJ REFERENDUM FAMILIE. Dezbatere naţională la România TV. Andreea Creţulescu vs Victor Ciutacu. Votul continuă!

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie va avea loc în 6 şi 7 octombrie. Întrebarea adresată alegătorilor la referendum va fi "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", iar la aceasta alegătorii trebuie să răspundă cu "Da" sau "Nu". În această seară, România TV a organizat , de la ora 20.00 prima dezbatere naţională. Andreea Creţulescu a susţinut tabăra "NU", iar Victor Ciutacu tabăra "DA". Votaţi în sondajul ataşat până pe 8 octombrie.

01 oct. 2018, 14:58
SONDAJ REFERENDUM FAMILIE. Dezbatere naţională la România TV. Andreea Creţulescu vs Victor Ciutacu. Votul continuă!

UPDATE: Votul continuă până pe 8 octombrie, ziua încheierii referendumului.

REFERENDUM FAMILIE. Plenul Senatului, în calitate de for decizional, a adoptat în 11 septembrie proiectul legislativ care îşi propune revizuirea articolului 48 din Constituţie, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent. “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”, se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.

Referendumul privind redefinirea familiei în Constituţie va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu „da“ sau „nu“ va fi: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?“.

În această seară, România TV organizează prima dezbatere naţională. Andreea Creţulescu susţine tabăra „NU”, iar Victor Ciutacu tabăra „DA”. Votaţi favoriţii până în ziua referendumului.