Sonia Trifan a divorţat de fotbalistul Andrei Neagoe. Sportivul s-a mutat deja la noua iubită

Lumea showbizului a fost zguduită de un nou divorţ. Sonia Trifan şi fotbalistul Andrei Neagoe s-au despărţit, după ce creatoarea de modă ar fi fost înşelată. Mai mult, sportivul s-ar fi mutat deja la noua iubită.

27 apr. 2022, 10:40

Sonia Trifan a divorţat de fotbalistul Andrei Neagoe. Cei doi s-au căsătorit civil în 2016, iar un an mai târziu au făcut nunta.

Sonia Trifan şi Andrei Neagoe au divorţat

Potrivit unor surse citate de click.ro, căsnicia creatoarei de modă ar fi început să scârţâie de aproape doi ani. Deşi au apărut zvonuri potrivit cărora Sonia ar fi fost înşelată, aceasta a negat totul. Mai mult, designerul a declarat că, deşi a divorţat de fotbalist, a rămas în relaţii foarte bune cu acesta.

Citeşte şi Vedetă jefuită de hoţi chiar de Paşte. Şi-a găsit bunurile la vânzare pe OLX

„Da, am divorțat, însă nu am vrut să fac un subiect din viața mea privată niciodată. Consider că tot ce am de spus până acum am exprimat prin creațiile mele, prin moda pe care am propus-o femeilor din România. Sunt o persoană asumată, nu îmi ascund problemele sub preș, asa cum am văzut prin anumite comentarii, așa că am să fiu eu cea care spune adevărul.

Am trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă cu Andrei, dar, din păcate, iubirea noastră nu a fost mai puternică decât diferențele de opinie. Nu ne-am despărțit din cauza vreunei femei, nu am știut de vreo legătură paralelă și nici măcar nu am simțit vreo trădare din partea fostului meu soț, ci separarea a venit pe fondul diferenței de mentalitate și a visului fiecăruia dintre noi. Am divorțat la notar, în ianuarie, însă, în mod paradoxal pentru unii care nu știu decât să arunce piatra, am rămas prieteni, ne ajutăm profesional, ne vedem zilnic și…niciodată să nu spunem niciodată pentru ce va urma.”, a declarat creatoarea de modă, potrivit WOWbiz.ro.

Sonia Trifan şi Andrei Neagoie s-au căsătorit civil în 2016, iar un an mai târziu au făcut și nunta. Ceremonia religioasă a avut loc la o biserică de pe Strada Academiei (din zona Universitate).

Citeşte şi Irina Columbeanu, apariție desprinsă din poveşti la Gala Premiilor Dolphin! Adolescenta, recompensată pentru implicarea în activităţi caritabile