Sony a lansat primul Walkman cu sistem Android GALERIE FOTO

Sony a prezentat marţi in cadrul CES 2012, noua serie Walkman Z este prima generaţie de Playere de Divertisment Mobil cu sistem de operare Android.

10 ian. 2012, 16:36

Noua serie Walkman® Z impresionează prin calitatea sunetului. Creat iniţial pentru sistemele home cinema Sony, amplificatorul digital integrat S-Master MX reduce nivelul de zgomot şi distorsiunile, îmbunătăţind astfel calitatea pieselor favorite.
În plus, căştile intraauriculare EX şi S-Master MX sunt echipate cu tehnologiile speciale Clear Bass, Clear Stereo, DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), astfel încât colecţia audio favorită se aude mult mai bine. Printr-o singură atingere a butonului W.BUTTON este lansată aplicaţia W.Control care te ajută să explorezi colecţia favorită de muzică, să navighezi prin albumele de artă sau să te bucuri de o experienţă vizuală deosebită pe ecranul playerului. Totodată, noul Walkman® Z sortează colecţia de muzică cu ajutorul funcţiei SenseMe™, selecţia fiind făcută în funcţie de 14 canale tematice potrivite momentului zilei sau stării de spirit a ascultătorului.

Nu ai tot timpul nevoie de un computer pentru a descoperi cea mai nouă muzică. Având modul Wi-Fi încorporat, noile playere Walkman® Z se conectează direct la milioane de piese online.  
Noile Walkman Z sunt primele playere Sony cu sistem de operare Android™, având o serie de aplicaţii, dar şi acces direct la baza de aplicaţii în continuă dezvoltare din Android Market™.