Sora Deliei este cea mai sexy graviduţă. Cum arată în costum de baie FOTO

Oana, sora mai mică a Deliei, a avut parte de o nuntă așa cum și-a dorit, în luna mai a acestui an. Singurul lucru care i-a umbrit puțin seninătatea acelei zile speciale au fost stările de rău pe care le-a simțit în biserică. Totul a avut însă o explicație.

30 aug. 2017, 08:37

Nu doar faptul că a îmbrăcat rochia de mireasă a emoționat-o pe sora Deliei, ci și faptul că este însărcinată, scrie click.ro. Timpul trece, burtica e în creștere, dar Oana a rămas la fel de sexy. Arată poate chiar mai bine decât înainte, având în vedere că s-a pus serios pe sport. Și-a luat un antrenor persoanal care să-i creioneze exerciții pentru graviduțe și s-a pus pe treabă.

Citeşte şi Delia, în culmea fericirii: „Nu există cuvinte care să exprime cât de uimitor se simte sentimentul de a deveni în curând”

Rezultatele nu au întârziat să apară, așa că Oana se poate lăuda cu un trup tonifiat, pe care și l-a expus într-un costum de baie în două piese. În afara sânilor care se întrezăreau prin șireturile bustierei-sutien, a atras atenția și mesajul cântăreței care face parte din trupa de backing vocals a surorii sale.

Oana a anunțat sexul bebelușului: „Nu am cuvinte să exprim sentimentul de a deveni în curând mândra mămică a unei fetițe frumoase”.