Sora Deliei, prima declarație despre fetița ei: Mă aşteptam să fie mai greu, mă aşteptam să plângă mai mult

Oana Matache a mărturisit că viața ei s-a schimbat la 180 de grade de când a devenit mamă. Totuși, ea resimte lipsa timpului liber și momentele pe care le avea în doi cu soțul ei.

19 ian. 2018, 10:03

Oana Matache a declarat că are o fetiță plină de viață care mânâncă foarte mult. De asemenea, ea a ținut să îi mulțumească mamei ei care o ajută enorm în creșterea Jessicăi.

„Avem o fetita sanatoasa, slava Domnului! Este o mancacioasa si activa, este bine. Zilele astea eu abia daca am avut timp sa exist. Daca nu era mama, nu as fi avut timp sa ies din casa. Asa am avut timp sa mai merg la un coafor. Slava Domnului ca a fost mai lejer cu ajutorul ei”, a mărturisit Oana. 

Sora Deliei a mărturisit și ce a suprins-o cel mai mult după naștere, dar și ce îi lipsește de când a devenit mamă.

„Ma asteptam sa fie mai greu, ma asteptam sa planga mai mult, sa fie nopti nedormite, dar m-am descurcat bine. Din prima noapte am luat taurul de coarne si am inceput sa o intelegem. Mi se pare greu sa ma uit la ea plangand…. sa o vad plangand. Mi-e foarte dor de timpul meu cu Razvan de cand eram iubiti”, a mai spus Oana.

Oana şi soţul ei, Răzvan, s-au căsătorit anul trecut. La marele eveniment, Oana era însăcinată în doar câteva săptămâni. Naşii au fost chiar Delia şi Răzvan Munteanu, care s-au ocupat de toate pregătirile pentru nuntă.

Oana, sora Deliei, s-a simţit perfect pe tot timpul sarcinii. Ea şi-a dorit să fie o mamă cu o formă fizică foarte bună, aşa că a făcut sport aproape 9 luni de zile.