Sora iubitei lui Andrei Găluţ, mărturii emoţionante: Mădălina îmi apare în vis şi este fericită

Sora iubitei lui Andrei Găluţ a găsit puterea să vorbească despre incendiul care i-a răpit sora şi care a lăsat-o cu o durere imensă în suflet. Dana Strugaru a mărturisit că Mădălina îi trimite semnale de dincolo, iar asta o ajută să meargă mai departe.

20 mai 2016, 15:08
Sora iubitei lui Andrei Găluţ, mărturii emoţionante: Mădălina îmi apare în vis şi este fericită

Dana Strungaru este devastata după moartea surorii sale, Mădălina Strungaru, iubita solistului formatiei Goodbye to Gravityare. Recent, tânăra a vorbit despre relaţia lor şi despre ultimele luni după incendiul din Colectiv.

„Sora mea era cea mai bună prietenă a mea. Ştia tot despre mine şi eu despre ea. Eu sunt mai mare cu doi ani ca ea şi ne-am înţeles perfect. În ianuarie ar fi împlinit 30 de ani. Eu eram plecată din ţară şi de atunci am simţit că plecarea mea este o îndepărtare pe care nu o înţelegeam. Îmi amintesc că am sunat-o în seara concertului, eu nu eram în România, pentru că dacă aş fi fost sigur aş fi mers cu ea, şi se pregătea să plece de acasă. A fost ultima noastră discuţie. Sâmbătă, m-a sunat o prietenă şi m-a întrebat dacă ea şi Andrei sunt bine. Nu ştiam ce s-a întâmplatam. Eu mă aflam la Budapesta”, a povestit Dana pentru click.ro.

În dimineaţa zilei de 12 noiembrie, la ora 07.30, Dana a fost sunată de mama ei şi anunţată că sora ei a pierdut lupta cu viaţa. Totul s-a năruit în jurul ei.

„Eu sunt life coach de trei ani şi particip la tabere de vindecare emoţională. Acest lucru m-a ajutat enorm. M-au pregătit pentru ce a fost mai rău. Nu am avut putere să vorbesc despre tragedie, dar cred că mi-am revenit. Mădălina îmi apare în vis şi este fericită. Am visat-o şi aseară ( n.r. joi seara) şi îmi zâmbea. Aşa era ea. Când intra într-o cameră, nu trecea neobservată. Mi-a lăsat doi pisoi şi hainele ei. Ne potriveam la măsuri. Era înnebunită după animale. Era în stare să le strângă pe toate şi să le aducă în casă. Avem o conexiune extrem de puternică şi acum. Îi pun întrebări şi îmi răspunde. Ultima dată am întrebat-o cam cât ar trebui să mai aştept până apare bărbatul ideal în viaţa mea. Seara, la câteva ore, l-am întâlnit. Formăm şi acum un cuplu. Primesc semnale de la ea şi prin foştii ei colegi de la tribunal, era jurist. Le apare şi lor în vis. Mama a visat-o şi ea că alerga într-un lan de floarea soarelui şi era fericită. M-am împăcat cu ideea. Dacă ea mă lasă să înţeleg că este fericită, atunci şi eu sunt. Asta nu înseamnă că uneori nu mă arunc în genunchi pe jos de dorul ei. Sunt om şi am emoţii”, a completat Dana.

Mădălina Strugaru, iubita lui Andrei Găluţ, era internată la Spitalul Floreasca şi potrivit prietenilor ei, miercuri stare fetei era stabilă. Ba mai mult, pe internet tinerii au făcut un apel pentru cei care voiau şi puteau să o ajute financiar spunând că Mădălina avea nevoie de tratamente îndelungate și multă terapie.

Din păcate însă organismul ei a cedat miercuri noaptea. Vineri seara, tânăra venise să-şi susţină iubitul, solistul vocal al trupei Goodbye to Gravity la lansarea celui de-al doilea material discografic al formaţiei.

Mădălina era pasionată de muzica rock şi sporturile extreme.

Citeşte şi: COLECTIV. MĂRTURII ale răniţilor: Am văzut oameni care au murit în faţa mea. Crezi că ne e bine să ne amintim?

Solistul trupei „Goodbye to Gravity”, Andrei Găluţ, s-a constituit parte civilă în dosarul în care Cristian Popescu Piedone este acuzat de abuz în serviciu pentru eliberarea autorizaţiei de funcţionare pentru clubul Colectiv şi cere despăgubiri de două milioane de euro. Alături de el, alte 89 de persoane au depus cereri scrise de constituire de parte civilă.