Sora lui Gabi Bădălău, nuntă de fiţe în Bolintin-Vale. Bianca Drăgușanu nu este invitată

Sora lui Gabi Bădălău, nuntă de fiţe în Bolintin-Vale, acolo unde familia afaceristului deţine un local de evenimente, unde, în urmă cu mai mulți ani, a investit aproape 5 milioane de euro. Protagonista evenimentului, Sabina, este căsătorită cu Răzvan Marica, însă anul acesta va face nunta.

11 apr. 2022, 10:02
Sora lui Gabi Bădălău, nuntă de fiţe în Bolintin-Vale. Bianca Drăgușanu nu este invitată
Sora lui Gabi Bădălău, nuntă de fiţe în Bolitin-Vale

Sora lui Gabi Bădălău, nuntă de fiţe în Bolintin-Vale. Evenimentul va avea loc pe 6 mai, iar fiica lui Niculae Bădălău va avea petrecerea mult visată, în sala de evenimente pe care familia o deţine. Invitații vor fi unul și unul, având în vedere că va fi un eveniment organizat într-o zonă exclusivistă.

Sora lui Gabi Bădălău, nuntă de fiţe în Bolintin-Vale

Potrivit Click.ro, Bianca Drăgușanu nu este invitată, iar motivul este relaţia cu mireasa, dar și mama milionarului. Rodica și Sabina Bădălău nu o cunosc pe fosta prezentatoare Kanal D, însă nici nu s-au arătat interesați să o cunoască. Din cauza trecutului său, vedeta nu este bine primită în casa familiei, iar rudele încearcă pe cât posibil să îl despartă pe Gabi de Bianca Drăgușanu.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut alături de Nuțu Cămătaru. Au curs dedicaţiile de la Florin Salam VIDEO

Astfel, la nunta Sabinei Bădălău cu Răzvan Marica, diva showbiz-ului românesc este cât se poate pe lista de neinvitați, deși aceasta și-a declarat iubirea pentru familia milioanarului. „Eu chiar mi-aș fi dorit să lase deoparte orgoliul, că oricum nu cred că am rănit-o eu vreodată acolo și aș fi vrut să își dea seama despre mine că sunt o femeie echilibrată, care am o afacere, un copil, îi sunt fidelă lui, suntem într-o relație de peste un an jumătate, în care nu a existat un alt bărbat în viața mea, nici măcar nu m-am gândit la alt bărbat, iar dacă vreodată am avut vreo ceartă cu el, cu siguranță nu eu am provocat-o ci doar am dat apă la moară.

Chiar mi-aș fi dorit să stau de vorbă cu ea, de la femeie la femeie, să îi explic că ar fi trebuit să empatizeze un pic cu mine. Dacă ar fi cunoscut un pic situația din interior, cu siguranță m-ar fi iubit foarte tare, dacă mi-ar fi dat ocazia să ne cunoaștem.(…) Deși nu o cunosc, o iubesc, o respect și o admir, mi se pare o doamnă cochetă, frumoasă, inteligentă și mi-aș fi dorit să mă cunoască.”, spunea, la un moment dat, Bianca Drăguşanu.