Sora mai mică a lui Jennifer Lopez, JURNALISTĂ celebră. VEZI cum arată FOTO

Știm cu toții că Jennifer Lopez este extrem de fericită să fie în centrul atenției, dar se pare că de data aceasta a lăsat-o pe sora ei mai mică să strălucească, cu ocazia unui eveniment de promovare a unei iniţiative caritabile.

09 mai 2013, 18:56

Lynda, sora în vârstă de 41 de ani a cântăreţei Jennifer Lopez (43 de ani), a vorbit la un eveniment din New York miercuri, despre o fundaţie caritabilă dedicată mamelor, potrivit DailyMail.

Sora mai mică a lui Jennifer Lopez susţine fundaţia Global Mom Relay. Lynda a explicat cum, prin distribuirea pe Facebook, Twitter sau email a articolelor de pe site-ul Global Mom Relay, se poate genera câte o donaţie de 5 dolari de la Johnson & Johnson şi fundaţia Bill & Melinda Gates către Mobile Alliance for Maternal Health (Alianţa mobilă pentru sănătatea maternă).

Atât Jennifer cât şi Lynda susţin această fundaţie, care speră să implementeze tehnologia de telemedicină în zonele defavorizate ale lumii.

Lynda Lopez, este o cunoscută jurnalistă şi prezentatoare TV în SUA şi se implică adeseori în campanii sociale alături de Jennifer.