Oana Roman are mici PROBLEME cu sarcina. Vezi cine spune asta

Oana Roman se bucură de mult sprijin din partea surorii sale, Catinca, de când a rămas însărcinată, mai ales că are niscaiva probleme.

14 oct. 2013, 10:55
Oana Roman are mici PROBLEME cu sarcina. Vezi cine spune asta

Oana Roman mai are patru luni până naşte şi are mici probleme cu sarcina, spune sora acesteia, Catinca Roman.

Pentru că eu am trecut prin această experienţă a sarcinii, Oana îmi cere des sfatul. Ca orice femeie, are şi ea temeri şi mici probleme, dar, per total, este foarte OK şi extraordinar de activă„, povesteşte creatoarea de modă pentru ziarulring.ro.

De asemenea, creatoarea de modă aduce detalii picante din viaţa cuplului, explicând că cei doi nu se gândesc încă la căsătorie, cu toate că urmează să aibă un copil împreună. În acelaşi timp Catinca este fericită că de relaţia Oanei cu Marius.

Citeşte şi Oana Roman a aflat ce sex va avea copilul ei

Mi se pare un tip foarte OK. Oana şi Marius au temperamente opuse, dar cred că din acest motiv se şi atrag. Marius are simţul umorului, are o dispoziţie bună tot timpul, este o persoană foarte pozitivă. Şi de ce să nu recunoaştem, este şi un bărbat care arată foarte bine. Aşa că sunt foarte încântată de ceea ce i se întâmplă Oanei„, explică Catinca Roman.

Citeşte şi Adevărata faţă a OANEI ROMAN. Aflată la mare cu iubitul, vedeta a renunţat la MACHIAJ FOTO

Inedit este faptul că designerul spune că şi-ar dori încă un copil, mai ales că are deja o fiică destul de mare, dar ar vrea „să nu îl crească singură”.

 „Aş mai repeta experienţa de a avea un copil, de ce nu? Însă pentru că ştiu pe pielea mea ce înseamnă să creşti singură un copil, nu m-aş mai încumeta să fac singură acest lucru„, recunoaşte ea.