Sora tânărului decapitat în Grecia contrazice rapoartele poliţiei şi îl acuză pe pilotul elicopterului. „Nişte gunoaie!”

Sora tânărului britanic Jack Fenton, care a murit luni după ce a fost tăiat de elicea unui elicopter în Grecia, a dezminţit afirmațiile potrivit cărora fratele ei a încălcat cu nesăbuință regulile de siguranță și este responsabil de propria moarte.

27 iul. 2022, 14:16
Sora tânărului decapitat în Grecia contrazice rapoartele poliţiei şi îl acuză pe pilotul elicopterului. „Nişte gunoaie!”

Autoritățile elene au sugerat marţi că tânărul s-a îndreptat spre spatele elicopterului pentru a-și face un selfie și a murit pe loc după ce a fost ciopârţit de elicea aparatului de zbor. Cu toate acestea, sora mai mică a lui Jack Fenton, Daisy, în vârstă de 20 de ani, a respins rapoartele oficiale, catalogându-le drept „gunoaie” şi declarând în plus că fratele ei a fost „prudent”, dar nu a fost informat corespunzător de pilotul Christos Fragkopanagos sau de echipajul de la sol.

A fost prima călătorie cu elicopterul a lui Jack. Vă puteți imagina atunci cât de atent și conștient era de toate. Orice altceva, că a aleargat pe pistă și că a încălcat protocoalele, sunt gunoaie. De ce? Pentru că nu exista protocol. Nu li s-a spus niciodată ce să facă și ce să nu facă„, susține sora tânărului decapitat de elice.

Ea a adăugat că nimeni nu știe ce l-a făcut pe fratele său să meargă înapoi spre elicopter. „Poate a uitat ceva. Dar este o minciună că s-a întors să-și facă un selfie„, a declarat ea, pentru Daily Mail.

Citeşte şi Vacanţă de lux încheiată tragic, în Grecia. Un tânăr de 21 de ani a fost decapitat de elicea elicopterului pe care-l închiriase să viziteze insulele

Daisy a vorbit și despre cum era fratele ei. „Jack nu era un copil bogat. A fost invitat în această vacanță. A fost prima sa plimbare cu elicopterul pe care a făcut-o vreodată”, a mai spus ea.

Daisy a spus că părinții lor, Miguel și Victoria, se aflau în Marea Britanie în momentul tragediei, iar în elicopterul care îl însoțea pe Jack se afla tatăl unuia dintre prietenii săi, omul de afaceri Robin Stanton Gleaves. În grup erau în total șase persoane.

Ea a mai spus că familia sa nu are de gând să plece în Grecia, după fiul mort. „Așteptăm ca rămășițele lui să fie transferate în Marea Britanie, dar încă nu știm când va fi asta„, a spus ea.

Citeşte şi Simona Gherghe, probleme cu micuţa Ana în vacanța în Grecia. Ce a pățit fiica vedetei: „Am mers la doi medici”