Sora unui prinţ saudit, judecată de un tribunal din Franţa pentru că ar fi bătut un muncitor care îi renova apartamentul

Publicat: Joi, 11 Iulie 2019 13:53 // Actualizat: Joi, 11 Iulie 2019 13:55 // Sursa: romaniatv.net

O soră a prințului coroanei din Arabia Saudită a fost judecată, marți, de un tribunal francez în legătură cu o presupusă bătaie asupra unui muncitor care făcea reparații în apartamentul ultra-luxos din Paris al acesteia.

Hassa bint Salman este una dintre fiicele regelui Salman și soră a prințului Mohammed bin Salman, cunoscut şi după iniţialele"MBS",  este văzută de mulți analiști ca fiind lider de facto al regatului. Ea este acuzată că ar fi ordonat unei gărzi de corp să-l bată pe muncitorul Ashraf Eid, după ce acesta ar fi fost văzut că ar fi  făcut o fotografie în apartamentul ultra luxos al prinţesei, în septembrie 2016.

Eid, care lucra într-un bloc de apartamente de lux, fusese chemat să repare un bazin deteriorat. Acuzat de prinţesă că ar fi "furat" fotografia  și le-a spus anchetatorilor că avea nevoie de fotografiile făcute cu telefonul pentru a efectua lucrarea comandată de către prinţesă, scrie Le Point.

Prințesa Hassa, care neagă afirmațiile și nu a fost prezentă în instanță, se presupune că l-ar fi suspectat pe  Eid că intenționa să vândă o fotografie a apartamentului ei pe Avenue Foch - o locaţie preferată a milionarilor străini din Vestul Parisului.

Eid, care, de asemenea, nu a fost prezent în instanță, a declarat că a fost legat de către un bodyguard şi bătut de acesta, ordonându-i apoi să-i sărute picioarele prințesei.  Muncitorului i s-au confisct şi uneltele de lucru, potrivit presei franceze.

Publicaţia franceză Le Point, din Franţa, a relatat că  prinţesa ar fi strigat către bodyguardul ei să îl omoare: "Omoară-l, câinele nu merită să trăiască!"...

Bodyguardul Saidi, care însoțește prințesa în călătoriile sale în Europa și în Statele Unite, a fost singurul dintre cei trei protagoniști principali prezenți la prima audiere.  Prinţesa este acuzată  de complicitate, volenţă armată, reţinerea unei persoane şi ameninţarea cu moartea victimei.

Pe numele prinţesei s-a emis un mandat de arestare eliberat de Franța, în decembrie 2017.

Avocatul muncitorului Georges Karouni a spus că va prefera să comenteze la sfârșitul ședinței, în timp ce  avocatul prințesei saudite, Emmanuel Moyne, nu a făcut niciun comentariu.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
muncitor muncitor batut Prinţesa Hassa printesa saudita
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
06 Jun
noapte 15 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H