Sorana Cîrstea a primit un mesaj inedit de la iubitul Ion Țiriac Jr. Ce a scris fiul miliardarului Țiriac pe rețelele de socializare

Sorana Cîrstea, locul 83 mondial, a fost eliminată, joi, de liderul WTA, poloneza Iga Swiatek, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 1000 de la Indian Wells.

19 mart. 2023, 10:21
Sorana Cîrstea a primit un mesaj inedit de la iubitul Ion Țiriac Jr. Ce a scris fiul miliardarului Țiriac pe rețelele de socializare

Swiatek s-a impus fără mari probleme în faţa Soranei Cîrstea cu scorul de 6-2, 6-3. Meciul a durat o oră şi 22 de minute. Românca a jucat pentru prima dată în sferturi la acest turneu.

După victoria scor 6-2, 6-3, obținută în sfertul de la Indian Wells, jucat contra Soranei Cîrstea, jucătoarea poloneză a oferit o caracterizare aparte a jocului româncei. Swiatek a notat forța imprimată de Cîrstea în lovituri, însă a menționat că suprafața de joc din California nu avantajează acest stil axat pe putere.

„Mă antrenez des cu băieţi, astfel că sunt obişnuită cu mingi foarte puternice din partea opusă a terenului. E un avantaj pentru jucătoarele care lovesc atât de tare, dar, pe hardul de la Indian Wells, acest atu nu e atât de important, pentru că suprafaţa e foarte lentă. Sunt pregătită pentru orice,” a declarat numărul 1 WTA după duelul câștigat în detrimentul Soranei Cîrstea, în faza sferturilor de finală ale turneului WTA 1000 de la Indian Wells, potrivit Sport.ro.

Sfertul de finală atins la Indian Wells a fost primul rezultat remarcabil bifat de Sorana Cîrstea sub comanda noului antrenor, Thomas Johansson, căruia românca – potrivit unui interviu acordat în WTA – i-a cerut să o învețe aspecte din mentalitatea masculină, pentru a rezolva mai ușor problemele în timpul jocului.

”Două săptămâni minunate în deșert”, a menționat Sorana pe Instagram, o postare la care a reacționat și iubitul tenismenei, Ion Țiriac junior.

”Doamnelor și domnilor, vă rugăm să vă puneți centurile de siguranță, avionul tocmai a început să decoleze”, a precizat fiul miliardarului Ion Țiriac.

Citește și: Simona Halep poate reveni în tenis, sancţiunea nu a fost ratificată de ITF!