Sorana Cîrstea, MOMENT ŞOCANT. Românca L-A JIGNIT şi L-A BRUSCAT pe arbitrul de scaun în meciul de la Istanbul VIDEO

Sorana Cîrtsea s-a certat cu arbitrul de scaun, supărată pe o decizie a acestuia. La 1-1 la seturi și 1-0 pentru ea în decisiv, românca servea pentru a consolida break-ul obținut în game-ul precedent.

24 apr. 2019, 12:28
Sorana Cîrstea, MOMENT ŞOCANT. Românca L-A JIGNIT şi L-A BRUSCAT pe arbitrul de scaun în meciul de la Istanbul VIDEO

 Sorana Cîrstea a servit un as sau cel puțin asta a crezut. Arbitrul de scaun a coborât pe teren și a verificat urma, iar în cele din urmă a decis că mingea a fost afară.

„Serios?”, a întrebat Sorana Cîrstea care a venit apoi spre fileu: „A fost pe linie, s-a uitat la mine și apoi s-a dus în direcția opusă. Adversara mea s-a uitat la minge, a văzut unde a căzut și apoi s-a dus pe partea ta”.

După câteva secunde bune în care a încercat să-i explice arbitrului că mingea a căzut pe linie și că ea ar trebui să primească punctul, Sorana Cîrstea a cedat.

„Tu gândești? A căzut pe linie! Ești nebun? Ești orb?” a țipat Sorana  Cîrstea, care l-au luat apoi de mână pe arbitru și l-a întors spre locul în care aterizase mingea: „Este ultima dată când eşti arbitru de scaun!”.

Ana Bogdan, în „optimi” la Istanbul. Alte două românce, ELIMINATE

Ieșirea nervoasă a Soranei Cîrstea n-a avut însă niciun efect: arbitrul de scaun și-a păstrat decizia iar Barbora Strycova a făcut în cele din urmă break-ul. Cehoaica a câștigat în cele din urmă și meciul, iar la final Sorana Cîrstea a refuzat să-i strângă mâna arbitrului.