Sorana Cîrstea, MOMENT ŞOCANT. Românca L-A JIGNIT şi L-A BRUSCAT pe arbitrul de scaun în meciul de la Istanbul VIDEO

Publicat: Miercuri, 24 Aprilie 2019 15:28 // Actualizat: Miercuri, 24 Aprilie 2019 15:29 // Sursa: romaniatv.net

Sorana Cîrtsea s-a certat cu arbitrul de scaun, supărată pe o decizie a acestuia. La 1-1 la seturi și 1-0 pentru ea în decisiv, românca servea pentru a consolida break-ul obținut în game-ul precedent.

 Sorana Cîrstea a servit un as sau cel puțin asta a crezut. Arbitrul de scaun a coborât pe teren și a verificat urma, iar în cele din urmă a decis că mingea a fost afară.

"Serios?", a întrebat Sorana Cîrstea care a venit apoi spre fileu: "A fost pe linie, s-a uitat la mine și apoi s-a dus în direcția opusă. Adversara mea s-a uitat la minge, a văzut unde a căzut și apoi s-a dus pe partea ta".

După câteva secunde bune în care a încercat să-i explice arbitrului că mingea a căzut pe linie și că ea ar trebui să primească punctul, Sorana Cîrstea a cedat.

"Tu gândești? A căzut pe linie! Ești nebun? Ești orb?" a țipat Sorana  Cîrstea, care l-au luat apoi de mână pe arbitru și l-a întors spre locul în care aterizase mingea: "Este ultima dată când eşti arbitru de scaun!".

Ana Bogdan, în "optimi" la Istanbul. Alte două românce, ELIMINATE

Ieșirea nervoasă a Soranei Cîrstea n-a avut însă niciun efect: arbitrul de scaun și-a păstrat decizia iar Barbora Strycova a făcut în cele din urmă break-ul. Cehoaica a câștigat în cele din urmă și meciul, iar la final Sorana Cîrstea a refuzat să-i strângă mâna arbitrului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
arbitru Istanbul Sorana Cîrstea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
09 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H